Hoe De Oogkleur Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Oogkleur Te Veranderen?
Hoe De Oogkleur Te Veranderen?

Video: Hoe De Oogkleur Te Veranderen?

Video: Hoe De Oogkleur Te Veranderen?
Video: Hoe verander je de kleur van je ogen | Hetty Helsmoortel 2024, September
Anonim

Om uw oogkleur in het leven te veranderen, heeft u gekleurde contactlenzen nodig. Het is veel gemakkelijker om de oogkleur in een foto te veranderen. Om dit te doen, hebt u alleen een grafische editor Photoshop en een beetje geduld nodig.

Hoe de oogkleur te veranderen?
Hoe de oogkleur te veranderen?

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - foto voor verwerking.

instructies:

Stap 1

Laad de snapshot waarmee u wilt werken in Photoshop met behulp van de opdracht Openen in het menu Bestand. Hetzelfde resultaat wordt verkregen als u op de sneltoetsen Ctrl + O drukt.

Stap 2

Dupliceer de fotolaag. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de laag met de bewerkte afbeelding in het lagenpalet en selecteer de optie Laag dupliceren in het contextmenu.

Stap 3

Selecteer de ogen op de foto. Dit kan in de snelle maskermodus. Selecteer het gereedschap Penseel in het gereedschapspalet. Stel in de instellingen van de gereedschapsparameters, die te zien zijn onder het hoofdmenu, de diameter van het penseel in, wat handig is om over het oog op de foto te schilderen. Stel de parameter Hardheid in op vijftig procent.

Schakel over naar de snelle maskermodus. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op de rechter rechthoek onder aan het toolpalet. Verf over de ogen met een penseel.

Sluit de Quick Mask-modus af door op de linker rechthoek onder aan het toolpalet te klikken.

Stap 4

Verberg het deel van de afbeelding waarvan u de kleur ongewijzigd wilt laten. Om dit te doen, keert u de selectie om die in de snelmaskermodus is gemaakt. Dit kan worden gedaan met behulp van de opdracht Inverse in het menu Selecteren.

Maak een laagmasker door te klikken op de knop Laagmasker toevoegen onder het lagenpalet. Het gemak van het gebruik van een masker is dat u de grootte van het gebied met de gewijzigde kleur kunt aanpassen door het masker te wijzigen.

Stap 5

Bewerk de oogkleur door het instellingenvenster op te roepen met de opdracht Tint/verzadiging uit de groep Aanpassing van het menu Afbeelding. Verplaats de schuifregelaar Tintaanpassing totdat de gewenste kleur is bereikt. Klik OK.

Stap 6

Gebruik de opdracht Opslaan als in het menu Bestand om de gewijzigde foto onder een andere naam op te slaan. Hierdoor heb je beide versies van de afbeelding tot je beschikking.

Aanbevolen: