Hoe De Oogkleur Te Veranderen In Russische Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe De Oogkleur Te Veranderen In Russische Photoshop
Hoe De Oogkleur Te Veranderen In Russische Photoshop

Video: Hoe De Oogkleur Te Veranderen In Russische Photoshop

Video: Hoe De Oogkleur Te Veranderen In Russische Photoshop
Video: Hoe verander je de kleur van je ogen | Hetty Helsmoortel 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren waarop u de kleur van de ogen in Photoshop kunt wijzigen. De methode, die hieronder wordt beschreven, is eenvoudig en stelt u in staat om uw ogen in slechts enkele minuten de gewenste kleur en verzadiging te geven. Hiermee kunt u de kleur van de ogen drastisch veranderen, ze een andere tint geven of gewoon de rode pupillen verwijderen die uit de flits van de camera verschijnen.

Hoe de oogkleur te veranderen in Russische Photoshop
Hoe de oogkleur te veranderen in Russische Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de foto waarin u de kleur van de ogen wilt wijzigen.

Stap 2

Voor het gemak van het werk en een nauwkeurigere selectie van het gebied van de ogen (pupillen), is het wenselijk om de afbeelding te vergroten (menu "Beeld" -> "Zoom" of met behulp van de Ctrl ++ -toetsen).

Stap 3

Selecteer het gereedschap Ovale marge (M) op de werkbalk.

Stap 4

Selecteer de ogen (pupilgebied) met deze tool. Om met twee leerlingen tegelijk te werken, selecteert u ook het tweede oog terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Selecteer de ogen zorgvuldig om het ooglidgebied niet aan te raken. Als je tijdens de selectie iets meer hebt geselecteerd dan nodig, of je moet de selectie verkleinen, ga dan naar de volgende stap.

Stap 5

Selecteer het gereedschap Rechte lasso (L) om de selectie aan te passen.

Stap 6

Selecteer met deze tool het extra gebied van de selectie dat u wilt aftrekken terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt. Laat na het selecteren van het fragment de toets en de muisknop los.

Stap 7

Trek dus alle onnodige fragmenten af van het selectiegebied.

Stap 8

Gebruik de functie Hue/Saturation om de kleur van de ogen te veranderen. Deze functie kan worden geopend via het menu "Afbeelding" (Afbeelding -> Aanpassingen -> Tint / Verzadiging) of door de sneltoets Ctrl + U te gebruiken. Als alternatief: Laag -> Nieuwe aanpassingslaag -> Tint / Verzadiging. In het tweede geval kunt u in het venster dat verschijnt ook het dekkingsniveau instellen, bijvoorbeeld bij een lichte tintverandering en voor een optimale natuurlijkheid van de kleur.

Stap 9

Pas de schuifregelaars in het vak Tint / Verzadiging aan totdat u tevreden bent met de resulterende oogkleur.

Stap 10

De nieuwe oogkleur is klaar.

Aanbevolen: