Hoe Oogkleur Te Markeren

Inhoudsopgave:

Hoe Oogkleur Te Markeren
Hoe Oogkleur Te Markeren

Video: Hoe Oogkleur Te Markeren

Video: Hoe Oogkleur Te Markeren
Video: Wimperserum kan je oogkleur veranderen - EDITIE NL 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop is een van de meest gebruikte beeldverwerkingsprogramma's. Met zijn hulp kun je je uiterlijk, figuur en zelfs 'van lichaam wisselen'. Deze applicatie biedt onvoorstelbare ruimte voor creativiteit.

Hoe oogkleur te markeren
Hoe oogkleur te markeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - vaardigheden in het werken met Adobe Photoshop.

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop, selecteer Bestand - Openen en selecteer het afbeeldingsbestand waarvan u de oogkleur wilt wijzigen. Of sleep de foto gewoon naar het programmavenster. Dubbelklik op de achtergrondlaag om deze naar werkend te converteren.

Stap 2

Gebruik het gereedschap Toverstaf om de oogkleur te selecteren. Zoom eerst in op de foto met het gereedschap Zoomen of door op Ctrl + Spatie te drukken. Selecteer vervolgens de toverstaf en klik op de oogkleur in de afbeelding. Deze tool selecteert gebieden met een vergelijkbare kleur. Experimenteer met de gevoeligheid van de tool op het paneel om het opnamegebied te wijzigen.

Stap 3

Gebruik het gereedschap Snelle selectie, met zijn hulp kunt u elk gebied van de afbeelding met een vergelijkbare kleur selecteren. Klik eenmaal op de oogkleur en het gebied wordt automatisch geselecteerd. In het paneel kunt u Uitsluiten van selectie selecteren om de selectie aan te passen.

Stap 4

Gebruik hulpmiddelen in de Lasso-groep, zoals de magnetische lasso. Selecteer het gereedschap, klik eenmaal op de rand van de pupil en kleur, sleep rond de cirkel en dubbelklik erop. Als de vorm van de pupil op de foto bijna rond is, kunt u het gereedschap Ovaal selecteren gebruiken, de gewenste gebiedsgrootte selecteren en eenvoudig op de pupil klikken.

Stap 5

Gebruik een selectie in de maskermodus. Om dit te doen, klikt u op de knop "Selectiemasker" in het gereedschapspalet, selecteert u het gereedschap "Borstel" om de ogen in de foto te selecteren. Stel de borstel in op de maximale stijfheid en grootte. Gebruik een ronde borstelvorm. "Teken" het gewenste gebied op de foto, corrigeer het indien nodig met de gum. Het geselecteerde gebied wordt rood gekleurd. Klik nogmaals op de knop "Masker" op het palet. Het getekende gebied verandert in een selectie.

Aanbevolen: