Een Schijf Toevoegen Aan Nero

Inhoudsopgave:

Een Schijf Toevoegen Aan Nero
Een Schijf Toevoegen Aan Nero
Anonim

Zeker, veel mensen kennen het Nero-programma van het bedrijf Ahead voor het opnemen van elk soort schijf. Hiermee kunt u informatie opnemen en toevoegen aan flexibele media. Deze technologie wordt multisessie-opname genoemd.

Een schijf toevoegen aan Nero
Een schijf toevoegen aan Nero

Noodzakelijk

Nero Burning Rom-software

instructies:

Stap 1

Met een multisessie-schijf kunt u verschillende fasen van het opnemen van informatie uitvoeren en de eerdere opnamen worden niet overschreven. Zo kunt u alle vrije ruimte van het cd-/dvd-station gebruiken. Om informatie toe te voegen, moet u allereerst een project maken met ondersteuning voor meerdere sessies. Open het programma, specificeer in het projectselectievenster het type schijf dat moet worden gemaakt - multisessie.

Stap 2

Houd er rekening mee dat bij het branden van een "herbruikbare" schijf een lege schijf moet worden gebrand, anders zal het programma bij de eerste stap een fout genereren en de schijflade naar buiten trekken. Standaard begint de eerste schrijfsessie met het toevoegen van bestanden aan schijf vanaf de eerste sector. Alle volgende sessies zullen worden gerangschikt op basis van "+1 sector tot het vorige record".

Stap 3

Als u nog een sessie wilt opnemen, plaatst u de schijf opnieuw in de open schijflade en sluit u deze. Ga in het geopende programmavenster naar het tabblad "Multisessie" en selecteer de regel met dezelfde naam. Klik op de knop "Nieuw" als u verder wilt gaan.

Stap 4

Na een paar seconden de schijf in de drive te hebben gecontroleerd, verschijnt er een klein venster op het scherm, waarin alle informatie wordt weergegeven over de sessies die op de media aanwezig zijn. Selecteer de laatste en druk op de Enter-toets.

Stap 5

Kopieer nu bestanden van het ene paneel naar het andere. Om dit te doen, moet u met de linkermuisknop de benodigde bestanden of mappen pakken en deze naar de gewenste map overbrengen (als er al vooraf gemaakte mappen op de schijf staan). Om een nieuwe map aan te maken, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het paneel en selecteert u "Nieuwe map" in het contextmenu.

Stap 6

Klik op de knop Branden om nog een sessie op schijf te branden. Na voltooiing van deze handeling wordt uw schijflade uitgetrokken. Duw de lade terug om de geregistreerde informatie op fouten te controleren.

Aanbevolen: