Geheugen Toevoegen Aan Uw Harde Schijf

Inhoudsopgave:

Geheugen Toevoegen Aan Uw Harde Schijf
Geheugen Toevoegen Aan Uw Harde Schijf

Video: Geheugen Toevoegen Aan Uw Harde Schijf

Video: Geheugen Toevoegen Aan Uw Harde Schijf
Video: Eerste hulp bij kiespijn: externe harde schijven. 2024, Mei
Anonim

Als uw harde schijf klein is, zult u vroeg of laat waarschijnlijk te maken krijgen met het probleem van een gebrek aan vrije ruimte. Helaas is het onmogelijk om geheugen aan de harde schijf toe te voegen: u moet deze ofwel wijzigen in een meer capacitieve schijf, of u moet rechtstreeks een andere harde schijf toevoegen. Maar er zijn verschillende manieren om wat ruimte op uw harde schijf vrij te maken door deze te verwijderen van "vuilnis" en onnodige bestanden die erop kunnen achterblijven na het verwijderen van programma's.

Geheugen toevoegen aan uw harde schijf
Geheugen toevoegen aan uw harde schijf

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - TuneUp Utilities-programma.

instructies:

Stap 1

Klik met de linkermuisknop op de harde schijfpartitie. Selecteer vervolgens in het contextmenu "Eigenschappen" en vervolgens - "Schijfopruiming". Wacht een paar seconden totdat het systeem de geselecteerde partitie heeft gescand. Markeer vervolgens in het venster dat verschijnt de soorten bestanden die het systeem kan verwijderen (bijvoorbeeld offline internetpagina's, enz.), en klik op OK en vervolgens op - "Verwijderen". Daarna wordt er wat schijfruimte vrijgemaakt. Dienovereenkomstig zal er meer geheugen zijn. Voer deze bewerking dus uit met alle partities van uw harde schijf.

Stap 2

TuneUp Utilities helpt u ook ruimte vrij te maken op uw harde schijf. Vind het op internet, download en installeer het op uw pc. Voer het programma uit. Wanneer TuneUp Utilities voor de eerste keer opstart, begint het uw computer te scannen. Wacht tot de scan is voltooid en klik vervolgens op Problemen oplossen. Wacht opnieuw een paar seconden, waarna u naar het hoofdmenu van het programma wordt gebracht, waar u "Vrij vrije schijfruimte" selecteert. Ga daarna naar het gedeelte "Onnodige bestanden" en selecteer "Opschonen".

Stap 3

Na het voltooien van het opschonen, bevindt u zich weer in het gedeelte "De harde schijf opruimen". Selecteer deze keer "Oude back-ups" en "Opschonen". Wanneer u terugkeert naar het menu Schijfopruiming, selecteert u Windows-onderdelen. Bekijk de voorgestelde functies. Als u geen van hen gebruikt, schakelt u deze uit. Klik hiervoor op de regel "Het programma een tijdje uitschakelen". De meeste programma's die daar worden aangeboden, zijn weinig gevraagd, en het uitschakelen ervan zal aanzienlijk schijfruimte vrijmaken.

Stap 4

Ga vervolgens in het hoofdmenu van het programma naar het tabblad "Systeemoptimalisatie" en selecteer "Niet-werkende snelkoppelingen verwijderen". Wacht tot de systeemanalyse is voltooid en selecteer vervolgens "Opschonen". Dit zal iets ruimte vrijmaken, maar het zal het systeem stabieler en sneller laten werken.

Aanbevolen: