Hoe Een Computer Te Coderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computer Te Coderen
Hoe Een Computer Te Coderen

Video: Hoe Een Computer Te Coderen

Video: Hoe Een Computer Te Coderen
Video: How To Learn Programming for BEGINNERS! (2019/2020) 2024, September
Anonim

Als u kinderen heeft, wordt u zeker geconfronteerd met een dergelijke situatie wanneer er veel vensters op het bureaublad zijn geopend, er veel niet-gerelateerde woorden in tekstdocumenten zijn of het bureaublad vol zit met allerlei soorten bestanden. Wat een kind niet zal doen, proberen het toetsenbord te bespelen als een piano. Veel ouders die achter een computer werken, hebben vaak een vraag over het blokkeren van het toetsenbord of de hele computer van een kind. Er zijn ook andere situaties waarin je het toetsenbord moet vergrendelen, bijvoorbeeld om het toetsenbord leeg te maken. De oplossing voor dit probleem is het installeren van een programma dat het toetsenbord en meer kan vergrendelen.

Hoe een computer te coderen
Hoe een computer te coderen

Noodzakelijk

Software BLOK

instructies:

Stap 1

Met dit programma kunt u elk extern apparaat blokkeren, of het nu een muis, toetsenbord, cd/dvd-station of zelfs de aan/uit-knop van de computer is. Op de site kunt u niet alleen dit programma downloaden, maar ook andere, die ook zijn gemaakt om de functionaliteit van het besturingssysteem te vergroten. Als u naar het blok van dit programma gaat, ziet u 2 downloadlinks, geef uw voorkeur aan de link "Download zonder installatieprogramma", dat wil zeggen u hoeft het programma niet te installeren.

Stap 2

Na het uitpakken van het archief vind je 2 programma's:

- Blokkeren (het programma zelf);

- Opt (instelling van het Block programma).

Voer het Opt-programma uit, in het venster dat wordt geopend, ziet u alle programma-instellingen, er zijn er niet zo veel. Onder alle opties zijn er enkele behoorlijk interessante, zoals geluiden wanneer u op de toetsen van de muis of het toetsenbord drukt. Het toetsenbord kan worden vergrendeld, maar het kind kan muzieknotatie leren. Aan de andere kant zal het een signaal zijn dat het kind achter de computer zit.

Stap 3

Om vergrendelingen op elk apparaat uit te voeren, kunt u sneltoetsen configureren: klik op de knop "Selecteer vergrendelingsknoppen". U kunt sneltoetsen instellen om een specifieke taak te starten, of een taak selecteren nadat u op een sneltoets hebt gedrukt. Het enige dat overblijft, is een wachtwoord instellen, wanneer u het invoert, komen alle sloten tot leven. U kunt een eenvoudig wachtwoord instellen als u van plan bent bescherming tegen een kind te maken. Bij het invoeren van een wachtwoord in het instellingenvenster wordt een numerieke waarde weergegeven in plaats van de gebruikelijke sterretjes.

Aanbevolen: