Een Video Coderen En

Inhoudsopgave:

Een Video Coderen En
Een Video Coderen En

Video: Een Video Coderen En

Video: Een Video Coderen En
Video: EENVOUDIG interviews coderen | 3 SIMPELE methodes | SCRIPTIE TIPS 2024, Mei
Anonim

Heel vaak zijn mensen betrokken bij het coderen van videobestanden. Het bestandsformaat is volledig afhankelijk van de vorming van de codec. Als het videobestand is gegenereerd door een codec die uw computer goed begrijpt, wordt het succesvol gestart. Als het niet start, moet u omgaan met codering.

Een video coderen en
Een video coderen en

instructies:

Stap 1

Dit probleem moet meer globaal worden bekeken. Immers, naast het bekijken van een videobestand op een computer, willen sommige mensen het ook op andere apparaten uitvoeren. In tegenstelling tot een computer komt het voor dat ze alleen de formaten lezen die erin zijn geprogrammeerd. Zo spelen dvd-spelers, mobiele telefoons mp3- en mp4-spelers en vele andere apparaten niet meer dan 10 van de meest voorkomende formaten af. De computer kan bestanden in meer dan 1000 verschillende formaten afspelen. Het is om deze reden dat er problemen ontstaan met de lancering van films, evenals muziek op apparaten.

Stap 2

Let op zo'n belangrijke functie van formaten als de grootte van het audio-/videobestand. Als je de codering correct uitvoert, kun je een kleiner bestand krijgen, maar met dezelfde geluids- en beeldkwaliteit.

Stap 3

Om het bestandsformaat te wijzigen, heb je zeker een encoder nodig. Momenteel zijn dat er nogal wat. U kunt de meest eenvoudige of professionele gebruiken. Het hangt allemaal af van uw computervaardigheden en capaciteiten. U kunt het beste een eenvoudige encoder gebruiken, genaamd ImTOO 3GP Video Converter. Het is vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het kan worden gebruikt om video te transcoderen voor een mobiele telefoon, mr-4-speler en dvd-speler. Installeer dit programma en voer het uit. Om een bestand toe te voegen, moet u op de knop "Toevoegen" klikken. Zoek daarna in de verkenner het gewenste bestand en "Open":

Stap 4

U ziet dit bestand in het hoofdvenster van het programma. Het programma bepaalt automatisch de naam, de duur, het originele formaat en het formaat waarin het wordt geconverteerd. Om het formaat te wijzigen, selecteert u het bestand in het programmavenster en selecteert u het gewenste formaat in het veld "Profiel" Klik vervolgens op de knop "Coderen". De codering van het videobestand zou moeten beginnen. Na het coderen bevindt het bestand zich in de map C:\Temp.

Aanbevolen: