Hoe Dvd Te Coderen

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd Te Coderen
Hoe Dvd Te Coderen

Video: Hoe Dvd Te Coderen

Video: Hoe Dvd Te Coderen
Video: how to copy copy protected DVD 2024, Mei
Anonim

Zeker, elk van de computergebruikers heeft minstens één keer nagedacht over hoe ze hun gegevens het beste tegen andere gebruikers kunnen beschermen. Dit geldt met name voor verwisselbare media. Niemand is immers veilig voor het feit dat bijvoorbeeld een dvd met uw persoonlijke gegevens in verkeerde handen valt. In dit geval moet u een wachtwoord instellen en dan kan niemand behalve u de inhoud van de dvd openen, laat staan kopiëren.

Hoe dvd te coderen
Hoe dvd te coderen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Crypt-programma;
  • - DVD-schijf.

instructies:

Stap 1

Als u al een dvd heeft waarop u een wachtwoord wilt instellen, moet u eerst de inhoud van de media naar de harde schijf kopiëren en deze informatie vervolgens op een lege dvd branden, maar met een al ingesteld wachtwoord. Kopieer daarom de informatie van de schijf naar een willekeurige map.

Stap 2

Om te werken, heb je het Crypt-programma nodig. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Start uw computer opnieuw op nadat u het programma hebt geïnstalleerd. Voer het uit en maak kennis met de interface.

Stap 3

Plaats de schijf waarop u de dvd-gegevens wilt branden in het optische station en wacht tot deze begint te draaien. Sluit autorun indien nodig. Hieronder in de linkerhoek van het programma staat de optie "Cd/dvd maken". Klik met de rechtermuisknop op deze optie. Er verschijnt een regel waar u een wachtwoord kunt instellen. Het is wenselijk dat het ten minste zeven tekens lang is. Het wordt ook aanbevolen om zowel Cyrillische als Latijnse karakters te gebruiken. Deze wachtwoorden zijn veel veiliger. Ga dan verder.

Stap 4

Er verschijnt een venster waarin u de op te nemen gegevens moet selecteren. Alles is hier vrij eenvoudig. De Imaging Wizard wordt gestart, waarmee u informatie kunt toevoegen. Selecteer de map waar u eerder de informatie van de schijf hebt gekopieerd en voeg de inhoud toe aan de afbeelding. Ga verder na het toevoegen van informatie.

Stap 5

Voer in het volgende venster een naam in voor de schijf. Indien gewenst kunt u ook de autorun-instellingen configureren en andere noodzakelijke instellingen selecteren. Wanneer alle instellingen zijn geselecteerd, kunt u beginnen met het opnemen van informatie. Om dit te doen, klikt u eenvoudig op "Opname starten".

Stap 6

Het proces van het schrijven van informatie naar de schijf begint. Wees geduldig en wacht tot de bewerking is voltooid. Wanneer de schijf is gebrand, test u deze door te proberen deze te openen. Er zou een dialoogvenster moeten verschijnen waarin u een wachtwoord moet invoeren. Vergeet niet een kopie van de informatie die u naar de schijf hebt geschreven van de harde schijf te verwijderen.

Aanbevolen: