Hoe Pdf-bestanden Opnieuw Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf-bestanden Opnieuw Te Formatteren
Hoe Pdf-bestanden Opnieuw Te Formatteren

Video: Hoe Pdf-bestanden Opnieuw Te Formatteren

Video: Hoe Pdf-bestanden Opnieuw Te Formatteren
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2024, April
Anonim

PDF-bestanden worden het meest gebruikt bij het maken van instructies en boeken. Om bestanden met deze resolutie te openen, worden grafische editors gebruikt. Alles hangt hier direct af van de resolutie van het bestand dat u in de toekomst wilt ontvangen - tekst of afbeelding.

Hoe pdf-bestanden opnieuw te formatteren
Hoe pdf-bestanden opnieuw te formatteren

Noodzakelijk

conversieprogramma

instructies:

Stap 1

AVS Document Converter, AdobePhotoshop, Solid PDF Converter enzovoort kunnen bij u passen. Houd er rekening mee dat de meeste programma's niet gratis zijn, maar proefversies zijn prima voor een eenmalige bewerking.

Stap 2

Als u Adobe Photoshop-software gebruikt, opent u uw PDF-bestand vanuit het menu. Gebruik hetzelfde menu om het naar een ander soort grafische bestanden te converteren, bijvoorbeeld JPG, met behulp van de opdracht "Opslaan als".

Stap 3

Voer in de opslagopties de naam van het bestand in en selecteer hieronder de extensie. Specificeer de gewenste optie voor beeldkwaliteit, hoe hoger deze is, hoe groter de bestandsgrootte op schijf zal zijn.

Stap 4

Open het PDF-bestand met een converter die het naar een tekstdocument converteert. Specificeer de naam, map en extensie voor het doelbestand.

Stap 5

Voer de transformatie uit, sluit vervolgens de editor en open het resulterende document. Het nadeel van deze methode is een groot aantal fouten in de tekst. Dus open het via Word Pad of Microsoft Office Word en repareer ze door eerst de grammaticacontrole in te schakelen.

Stap 6

Als geen van de conversie-opties bij u past, zorg er dan voor dat het bestand niet is beveiligd met een wachtwoord of beschadigd is. Om dit te doen, opent u het met het programma dat u gewoonlijk gebruikt om PDF's te bekijken en scrolt u naar de onderkant van de inhoud. Probeer ook een versie van dit boek op internet te vinden in het formaat dat je nodig hebt; vaak is op de rutracker.org-torrent het tegelijkertijd downloaden van bibliotheken in verschillende versies beschikbaar.

Aanbevolen: