Hoe Een USB-flashstation Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-flashstation Te Decoderen
Hoe Een USB-flashstation Te Decoderen

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Decoderen

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Decoderen
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, April
Anonim

Het ingestelde wachtwoord beschermt de USB-stick, evenals alle informatie erop als deze in verkeerde handen valt. Maar wat als de eigenaar zelf de ingevoerde tekens is vergeten? Moet je echt afscheid nemen van het apparaat? Nee, het is voldoende om de USB-stick te decoderen.

Hoe een USB-flashstation te decoderen
Hoe een USB-flashstation te decoderen

Noodzakelijk

Personal computer, JetFlash Recovery Tool

instructies:

Stap 1

Allereerst is het de moeite waard om de website van de productfabrikant te bezoeken, die geschikte tips of de benodigde software moet bevatten. Dit is vaak de eenvoudigste en meest effectieve methode. U kunt ook proberen de mogelijke waarden te onthouden of de instructies bekijken, die het fabriekswachtwoord moeten aangeven, bijvoorbeeld 0000 of 1234, evenals vergelijkbare numerieke opties. Als pogingen om de symbolen te raden niet zijn gelukt, volstaat het om het apparaat te formatteren. Als de computer de USB-stick niet ziet, kunt u hiervoor een camera of videocamera gebruiken, die een speciale functie heeft.

Stap 2

In de regel gaat informatie op een geblokkeerde flashdrive verloren. Om dit echter te voorkomen, kunt u speciale programma's gebruiken. Het meest populaire hulpprogramma is JetFlash Recovery Tool, dat verschillende handige functies combineert, zoals reparatie en herstel. Er zijn veel analogen op het netwerk, zowel betaald als gratis, dus het kiezen van de juiste is niet moeilijk. Download en installeer het programma op uw computer. Start vervolgens de snelkoppeling naar het programma. U ziet een venster waarin zich slechts een paar knoppen bevinden. Plaats het USB-apparaat in uw computer en klik in het programma op de knop Start. Het hulpprogramma scant de USB-flashdrive en herstelt de vorige bedrijfsmodus.

Stap 3

En natuurlijk is de eenvoudigste oplossing om de gecodeerde flashdrive naar de service te brengen, waar deze binnen een paar uur wordt gerepareerd. Maar aan deze optie zijn aanzienlijke kosten verbonden en in sommige gevallen is het goedkoper om een nieuw apparaat aan te schaffen dan om een oud apparaat te repareren. Er zijn dus niet zo weinig opties om dit probleem op te lossen, het belangrijkste is om de juiste te kiezen, waarmee u het verloren wachtwoord kunt herstellen. Vervolgens is het de moeite waard om minder complexe wachtwoorden te kiezen en deze op te schrijven om herhaling van deze situatie te voorkomen.

Aanbevolen: