Automatische Updates Inschakelen

Inhoudsopgave:

Automatische Updates Inschakelen
Automatische Updates Inschakelen

Video: Automatische Updates Inschakelen

Video: Automatische Updates Inschakelen
Video: Automatische updates uitschakelen (Android) | Slimme tips | Mobiel.nl 2023, Maart
Anonim

De laatste tijd maken gebruikers van pc's zich steeds meer zorgen over de vraag: of ze moeten updaten en hoe ze dat moeten doen? Vandaag zullen we proberen het in een logische volgorde te ordenen.

Selectievenster voor automatische update-optie
Selectievenster voor automatische update-optie

Noodzakelijk

We hebben een computer nodig met een werkend cd/dvd-station of internetverbinding, evenals een geïnstalleerd besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Dus als u doorgaat met de installatie van de automatische update-optie, moet u naar de systeemeigenschappen gaan. Hoe doen we dit? In het menu Start - Configuratiescherm - Systeem, ofwel door met de rechtermuisknop op het pictogram van mijn computer op het bureaublad te klikken, ofwel in het menu Start - op Eigenschappen te klikken.

Stap 2

Klik in het geopende venster op het tabblad Automatische update en selecteer Automatisch (aanbevolen) of Automatisch downloaden.

Hieronder kunt u de gewenste tijd voor de update specificeren, evenals de dagen waarop de computer updates naar de computer kan downloaden, d.w.z. wanneer het is ingeschakeld.

Stap 3

Als uw computer geen internetverbinding heeft, kunnen updates worden geïnstalleerd vanaf gespecialiseerde schijven die kunnen worden gekocht in winkels die gelicentieerde schijven met verschillende besturingssystemen verkopen.

Populair per onderwerp