Hoe Internet Downloadmanager Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Internet Downloadmanager Te Registreren
Hoe Internet Downloadmanager Te Registreren

Video: Hoe Internet Downloadmanager Te Registreren

Video: Hoe Internet Downloadmanager Te Registreren
Video: Интеграция internet download manager в google chrome 2024, April
Anonim

Vaak downloaden gebruikers bestanden van internet met behulp van programma's van derden. Een van de meest populaire is Internet Download Manager.

Hoe internet downloadmanager te registreren
Hoe internet downloadmanager te registreren

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - bankpas.

instructies:

Stap 1

Download de internetdownloadmanager. Het is geschikt voor alle besturingssystemen van de Windows-familie. Installeer het programma volgens de instructies in de setup-menu-items.

Stap 2

Open de app. Het heeft een proefperiode waarin u het programma gratis kunt gebruiken, maar nadat het is verlopen, moet u betalen voor een licentie als u tevreden bent met de voorwaarden van de overeenkomst en in deze toepassing wilt blijven werken.

Stap 3

Ga naar de officiële website van de softwareproductondersteuning https://www.internetdownloadmanager.com/. Selecteer in het bovenste paneel Kopen, u ziet een venster voor het kopen van een programmalicentie. Selecteer de taal van de gebruiker. Bekijk de voordelen van de betaalde versie van het programma

Stap 4

Scroll naar beneden, hieronder zie je naast een plastic kaart nog extra betaalmethoden voor de productlicentie. Klik op de knop "Doorgaan" als u op de standaard manier een aankoop gaat doen. Selecteer de Russische taal in het vervolgkeuzemenu, klik op de knop "Volgende".

Stap 5

Selecteer het type van uw plastic kaart. Voer de details in de juiste regels in het browservenster dat wordt geopend. Zorg ervoor dat namen en nummers precies worden ingevoerd zoals ze op de kaart staan.

Stap 6

Voltooi de gegevensinvoer, klik op de knop Verzenden. Zorg er bij het invoeren van gegevens op een bankpas voor dat u zich op de website van de fabrikant bevindt en niet op een andere.

Stap 7

Registreer het softwareproduct op de officiële website van de fabrikant om toegang te krijgen tot geavanceerde functionaliteit. Open hiervoor ook het programma, selecteer het item "Registratie van het softwareproduct" erin - de browser opent automatisch het adres van de pagina die u nodig hebt.

Aanbevolen: