Hoe De Update In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Update In Te Schakelen
Hoe De Update In Te Schakelen

Video: Hoe De Update In Te Schakelen

Video: Hoe De Update In Te Schakelen
Video: How to Change Windows 10 Update Settings [Tutorial] 2024, April
Anonim

Automatische update van het besturingssysteem en de software is de sleutel tot een soepele werking van de computer als geheel. De aanwezigheid van geïnstalleerde updates verkleint het risico op storingen van het besturingssysteem, wat een groot pluspunt is bij het werken met documenten, afbeeldingen en audio- en video-opnames. De update stelt u ook in staat om de nieuwste versies van programma's en besturingssysteem op uw computer te hebben.

Het automatisch updaten van het besturingssysteem en de software is de sleutel tot een goed werkende computer
Het automatisch updaten van het besturingssysteem en de software is de sleutel tot een goed werkende computer

Noodzakelijk

Automatische update van het besturingssysteem

instructies:

Stap 1

De kwestie van automatische updates in de strijd tegen kwaadaardige elementen van sommige programma's wordt terecht als relevant beschouwd. Installeer de laatste updates - blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Helaas begrijpen niet alle gebruikers dit en schakelen ze de mogelijkheid uit om programma's en/of het besturingssysteem automatisch bij te werken. Als u de updatemodus hebt uitgeschakeld, is het raadzaam deze in te schakelen. Hiermee kunt u op tijd de onaangename gevolgen van een virusinvasie op uw computer of de gebruikelijke programmacrash op het meest ongelegen moment voorkomen.

Stap 2

Om uw systeem te controleren op updates en deze vervolgens te installeren, moet u "Windows Update" uitvoeren. Klik op het menu Start - Selecteer alle programma's (programma's) - Windows Update. Selecteer de gewenste optie. Vink het vakje aan naast Aanbevolen updates opnemen bij download-, installatie- en updatemelding. Klik op "OK" - wanneer u om een wachtwoord wordt gevraagd, voert u uw wachtwoord in.

Hoe de update in te schakelen
Hoe de update in te schakelen

Stap 3

Dezelfde actie kan op de volgende manier worden gedaan: maak een registerbestand voor het besturingssysteem en voeg wijzigingen aan het register toe. Open hiervoor een teksteditor en maak een nieuw document aan. Plaats in de hoofdtekst van dit document de volgende regels:

Windows Register-editor versie 5.00

; Automatische OS-updates inschakelen

[HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Beleid / Microsoft / Windows / WindowsUpdate / AU]

"NoAutoUpdate" = dword: 00000000

Klik daarna op het menu "Bestand" - "Opslaan als" - geef een naam aan het bestand "123.reg" - klik op "Opslaan". Voer daarna het bestand uit - klik in het dialoogvenster op "Ja".

Aanbevolen: