Hoe Te Converteren Naar Pdf

Inhoudsopgave:

Hoe Te Converteren Naar Pdf
Hoe Te Converteren Naar Pdf

Video: Hoe Te Converteren Naar Pdf

Video: Hoe Te Converteren Naar Pdf
Video: How to Convert Word to PDF 2024, Mei
Anonim

PDF is een populair documentopslagformaat. Zijn eigenaardigheid is dat een bestand met deze extensie kan worden gemaakt van bijna elk ander tekstdocument of afbeelding. Om dit te doen, moet u gespecialiseerde conversieprogramma's of conversieservices gebruiken.

Hoe te converteren naar pdf
Hoe te converteren naar pdf

instructies:

Stap 1

Als u een klein bestand moet transcoderen, kunt u een online bron voor documentconversie gebruiken, zoals convertonlinefree.com of iets dergelijks. Gebruik het formulier op de pagina om te converteren. Selecteer de bestanden die u naar PDF wilt converteren met de bijbehorende serviceknop. Bij sommige bronnen kunt u meerdere afbeeldingen of documenten tegelijk selecteren (JPG, GIF, PDF, DOC, DOCX, enz.). Klik daarna op de pagina op de knop om te beginnen met converteren en wacht tot u een link naar uw voltooide document in PDF-formaat ontvangt.

Stap 2

Als u vaak bestanden naar dit formaat moet converteren, kunt u gespecialiseerde hulpprogramma's gebruiken. Onder deze programma's is het vermeldenswaard, zoals doPDF, PDF Creator en PDF Converter Pro. Download en installeer een van de voorgestelde hulpprogramma's op uw computer en voer het uit met behulp van de snelkoppeling of het menu Start.

Stap 3

Geef in het programmavenster de bestanden op die u wilt converteren, stel de parameters van het uitvoerbestand in en klik op "Converteren". Sla de resulterende PDF op in het systeem.

Stap 4

Deze hulpprogramma's kunnen voor sommige toepassingen ook als virtuele printer werken. Als u bijvoorbeeld een bestand uit een willekeurig programma rechtstreeks naar PDF wilt opslaan, selecteert u het gedeelte "Afdrukken". Geef in de vervolgkeuzelijst voor het selecteren van apparatuur voor uitvoer op papier de naam van het geïnstalleerde hulpprogramma op.

Stap 5

Geef de parameters op voor het opslaan van de gewenste PDF en klik vervolgens op "Afdrukken" en geef een naam op voor het gemaakte bestand en de map voor plaatsing. Ga daarna naar de map waar het bestand is opgeslagen en controleer het op eventuele weergavefouten. Als u een vervorming van de opmaak opmerkt, probeert u het document opnieuw op te slaan met andere instellingen. De conversie naar PDF is voltooid.

Aanbevolen: