Hoe Berichten Niet Van De Server Te Verwijderen In Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe Berichten Niet Van De Server Te Verwijderen In Outlook
Hoe Berichten Niet Van De Server Te Verwijderen In Outlook

Video: Hoe Berichten Niet Van De Server Te Verwijderen In Outlook

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Presentation - Do not leave email copy on server. Outlook 2023, Januari-
Anonim

Om kopieën van inkomende brieven op de server te bewaren, hoeft u in MS Outlook slechts één selectievakje aan te vinken. De gebruiker die de programma-instellingen voor het eerst tegenkomt, zal echter niet gemakkelijk het selectievakje vinden waar dit selectievakje moet staan.

Hoe berichten niet van de server te verwijderen in Outlook
Hoe berichten niet van de server te verwijderen in Outlook

instructies:

Stap 1

Open het programma, klik met de linkermuisknop op het item "Service" in het hoofdmenu, selecteer het subitem "Parameters" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 2

Open het tabblad "E-mailinstellingen" in het venster dat verschijnt. Klik hier, in het gedeelte E-mailaccounts, op de knop Accounts ….

Stap 3

Het volgende instellingenvenster verschijnt, waar twee groepen selectievakjes zijn. U hebt die onder het label "E-mail" nodig. Vink het vakje aan naast het vakje "Bestaande accounts bekijken of wijzigen" en klik op Volgende.

Stap 4

Het volgende venster wordt geopend met een lijst van uw bestaande e-mailaccounts. Selecteer degene waarvoor u wijzigingen wilt aanbrengen met één klik van de linkermuisknop. Klik vervolgens op de knop "Wijzigen" rechts van het veld met een lijst met accounts.

Stap 5

In het volgende venster dat wordt geopend met uw gegevens en adressen van inkomende en uitgaande mailservers, zoekt u de knop "Overige instellingen" en klikt u erop.

Stap 6

Er wordt opnieuw een venster geopend waarin u het tabblad "Geavanceerd" moet selecteren. In het gedeelte "Bezorging" wordt u gevraagd om te kiezen uit drie opties voor het opslaan / verwijderen van e-mail van de server. Plaats een vinkje in het selectievakje naast het opschrift "Een kopie van berichten op de server achterlaten" en bevestig de wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 7

Het venster met aanvullende instellingen wordt gesloten, maar het venster met de naam van het account waarvoor u wijzigingen heeft aangebracht, blijft op het scherm staan. Als u op dit moment geen van uw e-mailinstellingen meer wilt wijzigen, klikt u op de knoppen Volgende en Voltooien in dit venster. Vanaf nu worden uw wijzigingen van kracht en worden kopieën van alle berichten op de server opgeslagen.

Populair per onderwerp