Hoe Dvd-bestanden Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-bestanden Samen Te Voegen
Hoe Dvd-bestanden Samen Te Voegen

Video: Hoe Dvd-bestanden Samen Te Voegen

Video: Hoe Dvd-bestanden Samen Te Voegen
Video: How to Merge Multiple Video Clips with VLC player 2024, April
Anonim

Filmgegevens die op dvd's zijn opgenomen, worden meestal opgeslagen in het. VOB-formaat. Dergelijke films zijn verschillende (drie of vier) bestanden die zich in de map VIDEO_TS bevinden. Bestanden met de extensie. VOB bevatten de meeste informatie op de schijf - audio, video, ondertitels, enzovoort. De bestanden zijn geformatteerd als MPEG-2-systeemstreams en kunnen worden afgespeeld door verschillende videospelers die op het systeem zijn geïnstalleerd. Voor eenvoudige opslag en weergave op uw harde schijf kunt u deze bestanden combineren tot één.

Hoe dvd-bestanden samen te voegen
Hoe dvd-bestanden samen te voegen

Noodzakelijk

JoinVOBFilesTool hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Installeer het hulpprogramma JoinVOBFilesTool. De download is beschikbaar op alle bronnen met software, u kunt het gratis gebruiken - de ontwikkelaars voorzien in dergelijk gebruik ervan, niet voor doeleinden die verband houden met het maken van winst.

Stap 2

Kopieer de. VOB-bestanden van de dvd of meerdere schijven als u van plan bent uw hele thuiscollectie te verenigen en op te slaan in de bestandsruimte op uw harde schijf. Om dit te doen, kunt u gewoon kopiëren gebruiken met behulp van de opdrachten van het contextmenu dat wordt aangeroepen door de rechtermuisknop wanneer u erop klikt op de bestanden die u wilt kopiëren.

Stap 3

Voer het hulpprogramma JoinVOBFilesTool uit. Het heeft een eenvoudig en beknopt menu en een werkvenster, puur utilitair en heeft slechts één functie.

Stap 4

Selecteer VOB-bestanden om samen te voegen. Gebruik hiervoor de knop VOB-BESTAND toevoegen aan de rechterkant van het centrale deel van het programmavenster. Als je een verkeerde keuze hebt gemaakt, kun je erop klikken om het te selecteren en de knop VOB-bestand verwijderen gebruiken om het te verwijderen. U kunt ook een groepsselectie van bestanden uitvoeren met de knop Alle bestanden toevoegen.

Stap 5

Selecteer de uiteindelijke naam van het samengevoegde bestand. Gebruik hiervoor het tekstvak onder aan het hulpprogrammavenster. De knop Bestandsnaam wijzigen, wanneer erop wordt geklikt, zal ook een dialoogvenster openen waarin het mogelijk is om de locatie van het aan te maken bestand te specificeren. Start het samenvoegproces door te klikken op de Join VOB Files-knop aan de rechterkant van het centrale deel van het programmavenster, onder de Add VOB-FILE-knop.

Stap 6

Het samenvoegingsproces zal enige tijd in beslag nemen, waarvan de duur grotendeels afhangt van de bronnen van de computer van de gebruiker, bijvoorbeeld van de klokfrequentie en de kern van de processor.

Aanbevolen: