Hoe Een Flac-bestand Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flac-bestand Te Splitsen
Hoe Een Flac-bestand Te Splitsen

Video: Hoe Een Flac-bestand Te Splitsen

Video: Hoe Een Flac-bestand Te Splitsen
Video: How to rip your cd's 2024, Mei
Anonim

Moderne muziekliefhebbers luisteren het liefst naar muziek in flac-formaat op een computer. De geluidskwaliteit van tracks die in dit formaat zijn opgenomen, is een orde van grootte hoger dan bij gebruik van het mp3-formaat.

Hoe een flac-bestand te splitsen
Hoe een flac-bestand te splitsen

Noodzakelijk

  • - CUE-splitter;
  • - Geluidssmederij.

instructies:

Stap 1

Gebruik CUE Splitter om een flac-track in afzonderlijke delen te splitsen. Download het van https://www.medieval.it/sw/cuesplitter_setup.exe. Installeer dit programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Configureer vooraf de parameters van het programma. Dit zal u in de toekomst tijd besparen. Open het menu "Bestand" en selecteer "Configuratie". Open het tabblad "Tag" en schakel het selectievakje "Tags in Unicode-indeling schrijven" uit. Open het tabblad "Diversen" en selecteer onder "Standaard tekencodering" "01251 (ANSI - Cyrillisch)". Klik op de knop "Accepteren" om de instellingen op te slaan.

Stap 3

Open het menu Bestand opnieuw en selecteer Open CUE. Geef het flac-bestand op dat in delen moet worden opgesplitst. Wacht terwijl het programma de afzonderlijke items weergeeft waaruit het flac-bestand bestaat.

Stap 4

Vink de vakjes aan naast Hiaten toevoegen en Hiaten omkeren. Klik op de knop "Knippen" en selecteer een map om de ontvangen items op te slaan. Wacht tot het programma klaar is met het uitvoeren van bewerkingen. Als resultaat krijg je verschillende flac-bestanden en twee afspeellijsten in verschillende formaten.

Stap 5

Dit programma bevat niet de functie van het kunstmatig extraheren van delen van de track, dat wil zeggen dat u de grenzen niet kunt instellen als u niet de hele track, maar slechts een deel ervan moet selecteren. Gebruik Sound Forge om het gewenste item te markeren.

Stap 6

Open het menu Bestand en selecteer Bestand importeren. Verwijder onnodige elementen met behulp van de renderbalk. Druk op de toetsencombinatie Ctrl en S. Voer de parameters van het toekomstige bestand in. Zorg ervoor dat u het flac-formaat en de originele bitsnelheid selecteert. Dit is nodig om de oorspronkelijke geluidskwaliteit te behouden.

Aanbevolen: