Hoe Berichten In De Agent Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Berichten In De Agent Te Herstellen
Hoe Berichten In De Agent Te Herstellen

Video: Hoe Berichten In De Agent Te Herstellen

Video: Hoe Berichten In De Agent Te Herstellen
Video: Agent filmt met bodycam hoe verdachte hem met auto meesleurt - RTL NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van correspondentie in de meeste instant messengers gebeurt volgens één scenario - het bekijken van logs in de mappen van de gebruiker. Mail.ru heeft echter een nieuwe handige manier bedacht om correspondentie op te slaan.

Hoe berichten in de agent te herstellen
Hoe berichten in de agent te herstellen

instructies:

Stap 1

Gebruik de weergave van de berichtengeschiedenis in de e-mailagent met behulp van het contextmenu van de contactpersoon die u nodig hebt. Selecteer het item "Berichtenarchief". Als alle gegevens uit de geschiedenis zijn verwijderd, kunt u deze herstellen via uw mailbox. Houd er rekening mee dat deze functie vrij recentelijk is verschenen in de lijst met services van de service, daarom is de volledige geschiedenis van de correspondentie, vanaf het allereerste begin van het gesprek met de contactpersoon, mogelijk niet beschikbaar.

Stap 2

Open je mailbox waarmee je inlogt op de mailagent. Zoek in de lijst met ontvangen correspondentie brieven in de onderwerpregel waarvan het postkantoormerk is aangegeven. Houd er rekening mee dat in sommige versies van het programma de functie voor het verzenden van berichten naar de mailbox moet zijn ingeschakeld. Dit doe je in de programma-instellingen op het tabblad meldingen over inkomende berichten.

Stap 3

Kijk naar de records op de computer, veel messaging-clients slaan informatie op met de berichtgeschiedenis op de harde schijf, de e-mailagent is geen uitzondering. Om te bekijken, activeert u de weergavemodus voor verborgen bestanden en mappen op uw computer (Configuratiescherm-Mapopties-Bekijken-Toon verborgen mappen en bestanden). Ga naar de opslagmap voor programmalogboeken en open ze met Kladblok.

Stap 4

Maak de volgende keer een back-up van dergelijke gegevens in een apart tekstbestand. Soms wordt dit document verwijderd wanneer de berichtgeschiedenis wordt gewist, maar voor sommige versies blijft het in zijn oorspronkelijke vorm. De map waarin dergelijke bestanden zich bevinden, is Application Data in de gebruikersmap van het besturingssysteem op de lokale schijf. Wanneer u het opent, moet u mogelijk ook MRA en Roaming openen, maar alles kan afhangen van gebruikersinstellingen en de versie van het programma. De zichtbaarheid van de mappen moet worden geconfigureerd, anders zijn de map en inhoud niet toegankelijk voor weergave.

Aanbevolen: