Hoe Te Stoppen Met Afdrukken?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Stoppen Met Afdrukken?
Hoe Te Stoppen Met Afdrukken?

Video: Hoe Te Stoppen Met Afdrukken?

Video: Hoe Te Stoppen Met Afdrukken?
Video: Problemen met afdrukken en scannen oplossen met behulp van HP Print and Scan Doctor | HP-printers|HP 2024, April
Anonim

Heel wat mensen zijn zo'n situatie tegengekomen toen er per ongeluk onnodige documenten werden verzonden om af te drukken. Voor een zuinig persoon kan dit een probleem zijn, omdat het kopen of bijvullen van een cartridge tegenwoordig niet goedkoop is. U moet toegang hebben tot Printerbeheer om het afdrukken te annuleren of te hervatten. Om het afdrukken van extra vellen te annuleren, kunt u de volgende methoden gebruiken.

Hoe te stoppen met afdrukken?
Hoe te stoppen met afdrukken?

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, kunt u de meest elementaire manier gebruiken: klik op de speciale knop "Annuleren" aan de voorkant of bovenkant van de printer. Als deze actie het afdrukken heeft geannuleerd, hoeft u geen andere methoden te proberen.

Stap 2

Sommige printers annuleren het afdrukken wanneer de stekker uit het stopcontact is gehaald. Wacht daarom na het uitschakelen van de printer een paar minuten en zet hem dan weer aan.

Stap 3

Als u nog steeds niet bent gestopt met afdrukken, kunt u een andere methode proberen. Klik eerst op het menu "Start" en open vervolgens "Configuratiescherm" - "Hardware en geluiden". Dubbelklik in het nieuwe venster op het item "Printers". Bevestig vervolgens uw selectie door op uw printermodel te klikken. Zoek in de lijst die opent het extra document en klik op de knop "Annuleren".

Aanbevolen: