Hoe Mkv Naar Wmv . Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mkv Naar Wmv . Te Converteren
Hoe Mkv Naar Wmv . Te Converteren

Video: Hoe Mkv Naar Wmv . Te Converteren

Video: Hoe Mkv Naar Wmv . Te Converteren
Video: How to convert MKV to MP4 2024, Mei
Anonim

De taak van het converteren van video ontstaat vaak voor fans van films, clips en educatieve programma's. Mkv en wmv zijn populaire videobestandsformaten. Er zijn honderden manieren om video van mkv naar wmv te converteren.

Hoe mkv naar wmv. te converteren
Hoe mkv naar wmv. te converteren

Nutsvoorzieningen

Format Factory is niet bijzonder indrukwekkend met zijn interface-ontwerp. Desalniettemin is het een geschikte converter voor het converteren van meer dan 50 videoformaten, waaronder het mkv-wmv-paar. Format Factory-functionaliteit bevestigt in ieder geval het feit dat het mogelijk is om videobestanden te converteren naar geanimeerd gif-formaat.

Het Russische hulpprogramma Movavi biedt een rijke functionaliteit, een mooie en eenvoudige interface. In Movavi kun je omgaan met ondertitels, audiotracks. Het omzetten van mkv naar wmv van een videobestand van twee uur kan 10 minuten tot een half uur duren.

Online dienst

De ConvertFiles-service is ideaal voor gebruikers die het probleem van het een of twee keer converteren van video willen oplossen. Om de service in de voorgestelde vorm te gebruiken, moet u het item Kies een lokaal bestand selecteren, de locatie van het mkv-bestand op uw computer specificeren. Het is ook mogelijk om een bestand van een internetbron te downloaden - dan hoef je niet eens eerst het mkv-bestand te downloaden, geef gewoon een hyperlink naar de gewenste video op in het veld Download it from. Vervolgens moet u mkv en wmv specificeren in respectievelijk de velden Invoerformaat en Uitvoerformaat. Het script zal formaten converteren, waarna u het resultaat (wmv-bestand) naar uw computer kunt downloaden.

Specifieke taken

Als de gebruiker tools nodig heeft voor gedetailleerd werk met frames, zal het shareware-hulpprogramma Handbrak helpen. Het programma kan videodefecten elimineren, de bestandsgrootte verkleinen en visuele effecten toepassen. Het is een plezier om met Handbrake te werken, "batch" conversie van mkv naar wmv en vice versa wordt ondersteund. Binnen 30 dagen is dit programma helemaal gratis, aan het einde van deze periode vraagt het systeem $1 per maand. Omdat de tool professioneel is, is deze prijs redelijk.

Kijkers

Kijkers voor wmv-bestanden zijn onder andere spelers en codecs. Populaire bestandspakketten (codecs) CCCP en K-Lite worden bovenop het besturingssysteem geïnstalleerd, waardoor het in principe mogelijk is om vele formaten te bekijken. Wmv-bestanden worden standaard herkend door Windows en MacOS, maar de aanwezigheid van codecs kan problemen met de afspeelkwaliteit oplossen. CCCP is goed voor het verwijderen van ruis van de soundtrack, terwijl K-Lite de modi Professional Subtitle en Anti-Aliasing ondersteunt voor een comfortabele kijkervaring.

Windows Media Player, VLC en KMPlayer kunnen high definition wmv-bestanden afspelen. Ze zijn momenteel de meest populaire spelers en maken het mogelijk om video's van andere gangbare formaten (avi, mpeg, mp4, flv) te bekijken.

Aanbevolen: