Geluiden Uit Een Film Halen

Inhoudsopgave:

Geluiden Uit Een Film Halen
Geluiden Uit Een Film Halen

Video: Geluiden Uit Een Film Halen

Video: Geluiden Uit Een Film Halen
Video: Geluiden onder de video zetten u0026 volume aanpassen 2024, Mei
Anonim

Om de dialoog, het nummer of sommige geluiden die je leuk vindt uit de film te verwijderen en het fragment op te slaan in mp3-formaat, kun je een gewone microfoon gebruiken door de geluidsopname tijdens het afspelen aan te zetten. De kwaliteit van het uiteindelijke audiobestand zal echter slecht zijn, dus het is de moeite waard om de andere kant op te gaan.

Geluiden uit een film halen
Geluiden uit een film halen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je de audiotrack letterlijk van de afbeelding "scheiden". Dit kan niet zonder speciale software. Gebruik de 4Media MP3 Converter-applicatie of een soortgelijk programma dat de audiotrack uit de video kan "extraheren". Het hulpprogramma 4Media MP3 Converter kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar op www.mp4converter.net in de downloadsectie.

Stap 2

Na het downloaden en installeren, start u het programma en voegt u het bestand met de film eraan toe op een gemakkelijke manier: sleep het bestand naar het toepassingsvenster of selecteer het met de opdracht Bestand(en) toevoegen in het hoofdmenu. Standaard wordt het geluid van de film opgeslagen in mp3-indeling, maar u kunt een van de verschillende populaire indelingen kiezen in het menu Profiel.

Stap 3

Selecteer rechts in het programmavenster de kwaliteit van het geluidsbestand in het menu en klik op de knop Converteren om te beginnen met converteren. Wanneer het proces is voltooid, klikt u op de knop Openen om de doelbestandsmap te openen. Nu moet je het gewenste fragment eruit knippen.

Stap 4

Installeer MP3 Direct cut-software (of iets dergelijks) op uw computer. Het kan worden gedownload van de officiële website op www.mpesch3.de1.cc. Start de applicatie en sleep het geluidsbestand naar het editorvenster.

Stap 5

Verplaats de schuifregelaar, zoek het begin van het gewenste fragment van de film en druk op de knop "Start" (toets B). Stel de schuifregelaar in op het einde van het fragment en druk op de knop "End" (N-toets). Hiermee wordt de gewenste passage gemarkeerd. Sla het op door de opdracht Selectie opslaan te kiezen in het menu Bestand.

Aanbevolen: