Een Laptop Uit De Slaapstand Halen

Inhoudsopgave:

Een Laptop Uit De Slaapstand Halen
Een Laptop Uit De Slaapstand Halen

Video: Een Laptop Uit De Slaapstand Halen

Video: Computer komt niet uit de slaapstand 2022, December
Anonim

Een van de belangrijkste kenmerken van een laptop is de batterijduur. Om deze te verlengen, moet u correct een energieplan opstellen. Dan valt een inactieve laptop snel in slaap en wordt alleen ingeschakeld op bevel van de eigenaar.

Een laptop uit de slaapstand halen
Een laptop uit de slaapstand halen

instructies:

Stap 1

Voor veel laptopbezitters is de levensduur van de batterij een van de belangrijkste factoren. Moderne modellen hebben krachtige batterijen die de auto tot 9 uur kunnen laten werken. En om deze indicatoren te optimaliseren, moet u de juiste stroomverbruikmodus configureren - timers instellen om de laptop in de slaapstand of afsluiten te zetten.

Stap 2

Verschillende laptopmodellen kunnen met verschillende commando's worden geprogrammeerd. In de meeste gevallen moet u op de aan/uit-toets drukken om de machine uit de slaapstand te halen. Bovendien kan het worden geactiveerd door het deksel te openen, op een willekeurige knop op het toetsenbord te drukken, op een muisknop te klikken.

Stap 3

Maar er zijn momenten waarop de laptop vastloopt in de slaapstand. Dit kan gebeuren als gevolg van overmatig leegraken van de batterij, fouten in de systeeminstellingen of fouten in het uitvoerbare proces. In deze gevallen kunt u het volgende proberen:

- laad de laptop op (sluit het netsnoer aan), wacht even en druk op de aan/uit-knop of de Fn-toets;

- druk op de Reset-knop aan de onderkant van de laptop. Dit zal leiden tot een normale herstart van het systeem, waarbij onjuiste processen die voorkomen dat de slaapstand uit de slaapstand wordt gehaald uit het geheugen worden verwijderd;

- als het vermoeden bestaat dat de computer is vastgelopen, moet deze opnieuw worden opgestart. Om dit te doen, houdt u de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt. Met deze methode kunnen niet-opgeslagen documenten verloren gaan;

- verwijder de batterij voor een paar seconden, plaats hem dan terug en druk op de aan/uit-knop. De laptop start automatisch opnieuw op.

Populair per onderwerp