Hoe De Tafel Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tafel Te Regelen?
Hoe De Tafel Te Regelen?

Video: Hoe De Tafel Te Regelen?

Video: Hoe De Tafel Te Regelen?
Video: Een lesje tafeletiquette | Hoe heurt het eigenlijk? 2024, Maart
Anonim

Het probleem van het verplaatsen en positioneren op een pagina van een tabel die is gemaakt in een document van een Office-toepassing Word die is opgenomen in het Microsoft Office-pakket, kan worden opgelost met standaardprogramma's en vereist geen diepgaande kennis van computerprogrammering.

Hoe de tafel te regelen?
Hoe de tafel te regelen?

Noodzakelijk

Microsoft Word 2007

instructies:

Stap 1

Start de Office-toepassing Word die is opgenomen in het Microsoft Office-pakket en open het document met de tabel die moet worden bewerkt om de geselecteerde tabel op de pagina te verplaatsen en te positioneren.

Stap 2

Verplaats de tekstinvoercursor naar een willekeurige cel van de tabel en geef met de muiscursor de linkerrand van de tabel aan om de verplaatsing van de tabel te starten.

Stap 3

Wacht tot de muiscursor verandert in een selectie- en verplaatsingsmarkering en klik met de linkermuisknop op de geselecteerde regel.

Stap 4

Houd de linkermuisknop ingedrukt en verplaats de tafel naar de gewenste locatie.

Stap 5

Selecteer de gewenste tabel om een alternatieve methode te gebruiken om het object te verplaatsen en roep het contextmenu van het geselecteerde item op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 6

Geef het commando "Kopieer" (of "Knip") op en selecteer de gewenste locatie om de geselecteerde tafel te plaatsen.

Stap 7

Roep het servicemenu op door met de rechtermuisknop op de geselecteerde locatie te klikken en de opdracht "Plakken" te selecteren.

Stap 8

Verplaats de tekstinvoercursor naar een willekeurige cel van de gewenste tabel en open het menu Tabel op de bovenste werkbalk van het Word-toepassingsvenster om de bewerking uit te voeren waarbij het geselecteerde object in het midden van de documentpagina wordt geplaatst.

Stap 9

Selecteer het item "Tabeleigenschappen" en ga naar het tabblad "Tabel" van het dialoogvenster Eigenschappen dat wordt geopend.

Stap 10

Selecteer de optie "Rondom" onder het gedeelte "Wrap" en klik op de knop "Plaatsing".

Stap 11

Specificeer Van centrum voor Positie en Pagina's voor Relatief in het Verticaal gedeelte van het nieuwe dialoogvenster.

Stap 12

Geef Pagina op in het veld Relatief van de sectie Horizontaal en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 13

Gebruik het item "Paginaoriëntatie" in het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster om het gewenste weergavetype voor de documentpagina te selecteren.

Aanbevolen: