Hoe Een Tentoonstelling Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tentoonstelling Te Regelen?
Hoe Een Tentoonstelling Te Regelen?

Video: Hoe Een Tentoonstelling Te Regelen?

Video: Hoe Een Tentoonstelling Te Regelen?
Video: Het Rode Kruis - Tentoonstelling 'Kind onder Vuur' | De voorbereidingen 2024, April
Anonim

Elke exposant die tentoonstellingen effectief runt, heeft zijn eigen geheimen. In de regel heeft het evenement maar één doel: nieuwe markten voor zijn producten aanboren. Om dit te bereiken, moet u weten hoe u een beurs zo inricht dat u bezoekers trekt en uw product effectief presenteert.

Hoe een tentoonstelling te regelen?
Hoe een tentoonstelling te regelen?

Noodzakelijk

  • - beursstands;
  • - boekjes;
  • - Product;
  • - lokalen voor de tentoonstelling.

instructies:

Stap 1

Huur een geschikte ruimte. Het moet ruim zijn, verwarmd als de tentoonstelling in de winter is gepland, geventileerd in de zomer. Daarnaast moet je letten op de verlichting - dit is een van de factoren van een succesvolle tentoonstelling.

Stap 2

Verdeel de verantwoordelijkheden tussen de medewerkers die betrokken zijn bij de organisatie van de tentoonstelling. Het personeel dat deelneemt aan de inrichting en het houden van de tentoonstelling moet de volgende kwaliteiten hebben: sociaal zijn, een aantrekkelijk uiterlijk hebben, zich onderscheiden door uithoudingsvermogen, een zekere kennis hebben van de producten die het bedrijf produceert en verkoopt.

Stap 3

Bereid een vervangende standmedewerker voor door hen te informeren over hun verantwoordelijkheden.

Stap 4

Ontwikkel een kalender waarin u de verantwoordelijkheden van elke medewerker die aan de tentoonstelling deelneemt, de timing van voorbereidend werk en andere belangrijke punten met betrekking tot de inrichting van de tentoonstelling beschrijft.

Stap 5

Zet een kwartier voor de opening van de beurs uw assistenten op hun werkplek. Geef ze relatiegeschenken, brochures en ander materiaal.

Stap 6

Beheers de werkdruk van de standhouders door hun vervanging zo te organiseren dat medewerkers even kunnen uitrusten.

Stap 7

Bespreek de resultaten van elke beursdag met uw collega's en wissel van gedachten over wat er verbeterd kan worden.

Stap 8

Maak aan het einde van de tentoonstelling een verslag waarin je alle punten die te maken hebben met de opzet en de uitvoering van de tentoonstelling tot in detail beschrijft, inclusief de problemen die zich voordoen. Zo'n reportage helpt ongewenste momenten bij het inrichten van nieuwe tentoonstellingen in de toekomst te voorkomen.

Aanbevolen: