Hoe De Balk Snel Starten Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Balk Snel Starten Te Vergroten
Hoe De Balk Snel Starten Te Vergroten

Video: Hoe De Balk Snel Starten Te Vergroten

Video: Hoe De Balk Snel Starten Te Vergroten
Video: Los de laatste laag / derde laag op - 3x3 Cube Tutorial - Slechts 4 bewegingen om te leren 2024, Mei
Anonim

Het is handig om pictogrammen op de balk Snel starten te plaatsen, waar de gebruiker het vaakst toegang toe heeft tijdens het werken op de computer. Als er te veel van dergelijke programma's zijn, moet u mogelijk de grootte van het paneel vergroten.

Hoe de balk Snel starten te vergroten
Hoe de balk Snel starten te vergroten

instructies:

Stap 1

De Quick Launch maakt deel uit van de taakbalk. Deze bevindt zich rechts van de Start-knop. U kunt de ruimte voor pictogrammen op verschillende manieren uitbreiden: pas de taakbalk aan of stel de grootte in voor alleen Snel starten. Hoewel deze methoden met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Stap 2

Zorg er eerst voor dat uw taakbalk is geconfigureerd om het paneel Snel starten weer te geven. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer "Werkbalken" in het contextmenu. Zorg ervoor dat er een markering staat naast het subitem "Quick Launch". Zo niet, plaats deze dan door met de linkermuisknop op de gewenste regel te klikken.

Stap 3

Verplaats de cursor opnieuw naar de taakbalk en klik er met de rechtermuisknop op. Verwijder in het vervolgkeuzemenu de markering uit het item "Docktaakbalk". Daarna kunt u beginnen met het aanpassen van de afmetingen van de benodigde elementen. De randen van elke werkbalk in deze modus worden aangegeven met een stippellijn, dit zal u helpen om beter te navigeren.

Stap 4

Om de snelstartbalk direct te vergroten, verplaatst u de cursor naar de rechterrand, de cursor verandert in een tweezijdige pijl naar rechts/links. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de rand van het paneel naar de rechterkant. Laat de muisknop los na het instellen van de gewenste grootte.

Stap 5

Als er nog steeds niet genoeg ruimte is voor alle pictogrammen, verplaatst u de muiscursor naar de bovenrand van de taakbalk en wacht u tot de cursor verandert in een tweekoppige pijl omhoog/omlaag. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de rand van het paneel omhoog. Hiermee wordt niet alleen de taakbalk uitgebreid, maar ook het snelstartgebied. Applicatiepictogrammen kunnen in verschillende rijen worden gerangschikt.

Stap 6

Vergeet niet om de taakbalk vast te zetten nadat de items op het gewenste formaat zijn gerangschikt. Om dit te doen, klikt u nogmaals met de rechtermuisknop op een vrije ruimte en plaatst u de markering tegenover het overeenkomstige item met de linkermuisknop.

Aanbevolen: