Hoe Toe Te Voegen Aan Snel Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Toe Te Voegen Aan Snel Starten
Hoe Toe Te Voegen Aan Snel Starten

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan Snel Starten

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan Snel Starten
Video: Finchline: Quick Start 2024, Mei
Anonim

Interfaces van grafische shells van moderne besturingssystemen hebben een lange geschiedenis van ontwikkeling en verbetering. Ze volgen de concepten ergonomie, intuïtie en efficiëntie. Veel GUI-componenten zijn ongewijzigd geïmplementeerd in bijna alle shells. Dit omvat de snelstartbalk. Dit onderdeel is een klein paneel met snelkoppelingen naar toepassingen of documenten. U hoeft alleen het vereiste element aan het snelstartpaneel toe te voegen en in de toekomst kan het met één klik worden gestart.

Hoe toe te voegen aan Snel starten
Hoe toe te voegen aan Snel starten

Noodzakelijk

Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Geef de snelstartbalk weer. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op de taakbalk. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer daarin het item "Werkbalken". Er verschijnt een submenu. Vink daarin het item "Quick Launch" aan. Naast de taakbalk verschijnt een snelstartbalk.

Stap 2

Zoek het item dat u aan Snel starten wilt toevoegen. Dubbelklik op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad. Open in het venster dat verschijnt de schijf waarop het object zich bevindt. Open achtereenvolgens de mappen en ga naar de map met het object. Het object kan een toepassingsbestand, documentbestand, map of snelkoppeling zijn.

Stap 3

Voeg een item toe aan Snel starten. Selecteer het object in het browservenster voor de mapinhoud. Beweeg je muiscursor eroverheen. Druk op de linkermuisknop. Verplaats de cursor naar een lege ruimte op de balk Snel starten zonder de knoppen los te laten. Laat de muisknop los. Het object wordt toegevoegd aan Snel starten.

Stap 4

Bewerk de eigenschappen van de snelkoppeling in Snel starten. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het nieuw toegevoegde object. Selecteer in het menu dat verschijnt "Eigenschappen". Het dialoogvenster met snelkoppelingseigenschappen wordt geopend. Hierin kunt u de naam bewerken van de snelkoppeling die wordt weergegeven in de knopinfo, de werkmap en de startparameters van de toepassing als de snelkoppeling naar een uitvoerbaar bestand verwijst.

Aanbevolen: