Hoe Het Wachtwoord Van De Geheugenkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Van De Geheugenkaart Te Herstellen
Hoe Het Wachtwoord Van De Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe Het Wachtwoord Van De Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe Het Wachtwoord Van De Geheugenkaart Te Herstellen
Video: 3 snelle tips om je iPhone geheugen vrij te maken 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin een geheugenkaart in de telefoon is geplaatst en er een melding verschijnt dat u een wachtwoord moet invoeren. Ongeacht of u het zelf hebt geïnstalleerd of dat de geheugenkaart een bepaald standaardwachtwoord had, het probleem moet worden opgelost. Heel vaak gebeurt dit na het installeren van een nieuwe firmware op een smartphone of ander mobiel apparaat.

Hoe het wachtwoord van de geheugenkaart te herstellen
Hoe het wachtwoord van de geheugenkaart te herstellen

Noodzakelijk

  • - Smartphone met Symbian-besturingssysteem;
  • - bestandsbeheerder FileMan.

instructies:

Stap 1

Om uw wachtwoord te herstellen, moet u de FileMan-bestandsbeheerder downloaden. Het is deze bestandsbeheerder die verborgen bestanden kan weergeven die u moet manipuleren. Installeer dit programma op uw smartphone. Het geheugen van een mobiel apparaat zou meer dan genoeg moeten zijn om het te installeren, aangezien het minder dan één megabyte in beslag neemt.

Stap 2

Let op: de FileMan-bestandsbeheerder is geschikt voor smartphones met het Symbian-besturingssysteem. Draait je smartphone op een ander besturingssysteem, dan moet je op zoek naar een alternatief programma. Gelukkig zijn er genoeg van dergelijke toepassingen voor elk mobiel besturingssysteem. U hoeft alleen maar naar de site te gaan met de software voor uw besturingssysteem en een bestandsbeheerder te downloaden met ondersteuning voor verborgen bestanden. Voor het mobiele besturingssysteem Android is bijvoorbeeld de bestandsbeheerder ES File Explorer geschikt.

Stap 3

Voer het programma uit. Ga dan naar de map C: / Systeem. Dit is waar de Mmcstore. Verplaats het van de bronmap naar een andere (de doelmap waar dit bestand naartoe wordt verplaatst, doet er niet toe). Na het verplaatsen moet u het bestand hernoemen. Noem het Mmcstore.txt en sla uw wijzigingen op.

Stap 4

Verbind daarna uw smartphone met uw computer. Ga naar het telefoongeheugen. Open de map waarin u het hernoemde bestand hebt opgeslagen. Open dit bestand met een willekeurige teksteditor.

Stap 5

Na het openen van het bestand ziet u de inhoud, die kan bestaan uit onbegrijpelijke tekens. Uit de inhoud van het document zou u alleen geïnteresseerd moeten zijn in cijfers. Deze nummers zijn het wachtwoord voor uw geheugenkaart. De inhoud van het document is bijvoorbeeld "!!! 3 !!!! 5 !!! 7 !!! 5 !!! 6". Dienovereenkomstig zal het wachtwoord voor de geheugenkaart "35756" zijn. Voer het in bij het aansluiten van een flashkaart. De kaart is nu toegankelijk.

Aanbevolen: