Hoe Maak Je Een Video Van Een Game

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Van Een Game
Hoe Maak Je Een Video Van Een Game

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Een Game

Video: Hoe Maak Je Een Video Van Een Game
Video: Hoe maak je MAKKELIJK een game video? 2024, Mei
Anonim

Gebruik speciale programma's om het beeld dat naar het beeldscherm wordt verzonden vast te leggen en op te slaan. Hiermee kunt u niet alleen een screenshot maken, maar ook video-instructies of gamevideo's maken.

Hoe maak je een video van een game
Hoe maak je een video van een game

Noodzakelijk

Fraps

instructies:

Stap 1

Het meest populaire video-opnameprogramma is het Fraps-hulpprogramma. Het is vrij eenvoudig te configureren en heeft de nodige functies. Installeer dit programma met de Pro-versie. Onthoud dat je in de demo-modus van het programma video's kunt maken die niet langer zijn dan 60 seconden.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit. Voordat u begint met video-opname, moet u de hulpprogramma-instellingen correct configureren. Open eerst het tabblad Algemeen. Schakel de functie Fraps-venster altijd bovenaan uit door het bijbehorende item uit te schakelen. U hoeft geen programmavenster te hebben tijdens het opnemen van een video.

Stap 3

Ga naar het FPS-tabblad. Schakel de functie voor automatisch stoppen met opnemen uit. Schakel hiervoor het selectievakje Stop benchmark automatisch uit. Opgemerkt moet worden dat deze functie soms erg handig is. Als je Fraps gebruikt om de gewenste momenten van het spel te "knippen", is het soms logischer om de tijd in te stellen voor het automatisch afsluiten van de opname.

Stap 4

Open het tabblad Films. Schakel de geluidsopnamefunctie in of uit door de optie in het menu Geluid opnemen te wijzigen. Vink het vakje naast Volledig formaat aan. Hierdoor kan het programma video's van hoge kwaliteit maken.

Stap 5

Stel het aantal frames in dat per seconde wordt vastgelegd. Voor gamevideo is het volkomen acceptabel om 30 fps te gebruiken. Wil je video van hoge kwaliteit maken, stel dan zelf de gewenste waarde in, bijvoorbeeld 99 fps.

Stap 6

Markeer het veld Sneltoets video-opname. Druk op de toets om de video-opname te starten en te stoppen. Selecteer nu de map waarin de ontvangen opnamen worden opgeslagen.

Stap 7

Minimaliseer het Fraps-venster en start het spel. Druk op een bepaald moment op de ingestelde "hot"-toets om het video-opnameproces te starten. Vergeet niet de opname te stoppen, zodat het programma de resulterende video opslaat.

Aanbevolen: