Hoe Maak Je Een Frame Van Een Video

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Frame Van Een Video
Hoe Maak Je Een Frame Van Een Video

Video: Hoe Maak Je Een Frame Van Een Video

Video: How to MAKE A FLIPBOOK 2022, December
Anonim

In die situaties waarin het nodig is om een ​​frame uit een videobestand te knippen, wordt andere software gebruikt. Meestal kunt u een specifieke mediaspeler gebruiken, maar soms moet u krachtigere hulpprogramma's gebruiken.

Hoe maak je een frame van een video
Hoe maak je een frame van een video

Het is nodig

  • - KMPlayer;
  • - Filmmaker.

instructies:

Stap 1

Gebruik KMPlayer om een ​​specifiek frame uit een videobestand op te slaan. De belangrijkste voordelen van dit programma: ondersteuning voor een groot aantal bekende videoformaten en de mogelijkheid om een ​​screenshot te maken door op bepaalde toetsen te drukken. Download en installeer KMPlayer.

Stap 2

Voer dit programma uit. Klik op de knop "Openen" en selecteer het gewenste videobestand. Verplaats de schuifregelaar om naar het gewenste frame te gaan. Klik op de knop Pauze.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en beweeg de cursor over het veld "Capture". Klik op de regel "Frame capture (from the screen)". Selecteer in het menu dat verschijnt een map om het huidige frame op te slaan. Voer de bestandsnaam in. Klik op de OK-knop.

Stap 4

Om snel een kopie van het huidige frame te maken, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl, alt = "Afbeelding" en E. Helaas kunt u bij het gebruik van de videospeler het vereiste frame meestal niet kopiëren. Dit komt door de kleine vertraging bij het weergeven van het beeld op het display.

Stap 5

Gebruik elke video-editor met een storyboard-functie om het gewenste fragment nauwkeurig te selecteren. Als je liever met gratis hulpprogramma's werkt, installeer dan Movie Maker.

Stap 6

Installeer MM en start deze editor. Open het menu Bestand en selecteer Importeren in project. Geef het vereiste videobestand op.

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop onderaan het werkvenster en selecteer "Toon visualisatiebalk". Verplaats de bestandsnaam naar het submenu dat verschijnt. Selecteer het gewenste frame en druk op de toetsen Ctrl en C.

Stap 8

Open de ingebouwde Paint-editor. Druk op de toetsen Ctrl + V. Open het menu Bestand en selecteer het submenu Opslaan. Voer de titel van het fragment in en geef het formaat op. Kopieer op dezelfde manier andere frames uit de video.

Populair per onderwerp