Updaten Vanuit Een Map

Inhoudsopgave:

Updaten Vanuit Een Map
Updaten Vanuit Een Map

Video: Updaten Vanuit Een Map

Video: Updaten Vanuit Een Map
Video: How To Install Free Software/Maps Using Content Manager 2024, Mei
Anonim

Het is heel goed mogelijk om Kaspersky Anti-Virus bij te werken vanuit een lokale map als er twee computers zijn waarop dezelfde versie is geïnstalleerd. In dit geval wordt één computer gebruikt om toegang te krijgen tot het netwerk en antivirusdatabases te downloaden van de updateservers, en de tweede om te updaten vanuit de lokale map van de eerste.

Updaten vanuit een map
Updaten vanuit een map

Noodzakelijk

Kaspersky Anti-Virus 2011

instructies:

Stap 1

Configureer een van de computers in het lokale netwerk om te updaten vanaf internet vanaf Kaspersky Lab-servers.

Stap 2

Maak een map voor updatebestanden / Documents and Settings / All Users / Application Data / Kaspersky Lab / AVP11 / Updatedistributie (voor Windows XP) of / Program Files / Kaspersky Lab / AVP11 / Updatedistributie (voor Windows Vista en Windows 7).

Stap 3

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Deze computer" om de kenmerken van de gemaakte map te wijzigen. Standaard is het verborgen en niet beschikbaar voor weergave.

Stap 4

Specificeer het item "Mapopties" en ga naar het tabblad "Beeld" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Plaats een vinkje in het vak "Verborgen bestanden en mappen weergeven" in het gedeelte "Geavanceerde opties".

Stap 6

Open het hoofdvenster van het programma Kaspersky Anti-Virus 2011 om het kopiëren van de update naar een lokale map te configureren.

Stap 7

Vouw de link "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster uit en selecteer het gedeelte "Bijwerken" aan de linkerkant van het venster.

Stap 8

Pas het selectievakje toe op het veld "Updates naar map kopiëren" in het gedeelte "Extra" aan de rechterkant van het programmavenster.

Stap 9

Klik op de knop "Bladeren" en geef het pad op naar de eerder gemaakte updatemap.

Stap 10

Druk op de OK-knop om uw keuze te bevestigen en druk nogmaals op de OK-knop in het venster Instellingen om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 11

Begin met het bijwerken van de antivirusdatabases.

Stap 12

Open het hoofdvenster van Kaspersky Anti-Virus 2011 om database-updates te configureren vanuit een lokale map op een computer6 die geen toegang tot internet heeft.

Stap 13

Vouw de link "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster uit en selecteer het gedeelte "Bijwerken" aan de linkerkant van het venster.

Stap 14

Klik op de knop "Instellingen" in het gedeelte "Bron bijwerken" aan de rechterkant van het programmavenster.

Stap 15

Open de link "Toevoegen" op het tabblad "Bron" in het venster "Update: instellingen" en geef de map op waarnaar de databases en applicatiemodules zijn doorgestuurd.

Stap 16

Klik op OK en verwijder het vinkje bij "Kaspersky Lab-updateservers" op het tabblad "Bron".

Stap 17

Klik op de knop OK in het venster Updatebron selecteren om uw keuze te bevestigen en klik nogmaals op OK in het venster Instellingen om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 18

Begin met het bijwerken van de antivirusdatabases.

Aanbevolen: