Hoe Kleven Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleven Te Verwijderen?
Hoe Kleven Te Verwijderen?

Video: Hoe Kleven Te Verwijderen?

Video: Hoe Kleven Te Verwijderen?
Video: BEHANG VERWIJDEREN ~Behang verwijderen zonder stoomapparaat (NINJA TRUC!!) 2024, Mei
Anonim

Plaktoetsen op het toetsenbord komen voor in het Windows-besturingssysteem wanneer er een vertraging is bij het langer dan vijf seconden indrukken van een toets. Na een keer een vastgelopen situatie te hebben gecreëerd, bijvoorbeeld in een computerspel, zal de computer constant een onaangenaam waarschuwingsgeluid laten horen wanneer het toetsenbord later kookt.

Hoe kleven te verwijderen?
Hoe kleven te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Om Sticky Keys uit te schakelen, opent u het Configuratiescherm van Windows. Ga naar "Start" - "Configuratiescherm" of ga naar "Deze computer" en selecteer "Configuratiescherm openen". Schakel in het configuratiescherm dat wordt geopend naar grote of kleine pictogrammen (de optie "Bekijken"). De namen van pictogrammen worden alfabetisch gesorteerd.

Zoek de snelkoppeling "Toegankelijkheidscentrum" en start deze door eenmaal met de linkermuisknop te klikken.

Stap 2

In het overgangsvenster ziet u twee kopjes: "Maak het werken met uw computer gemakkelijker" en "Toon alle opties". Let op de tweede kop en zoek de link "Maak het toetsenbord gebruiksvriendelijker" eronder en klik erop.

Stap 3

Zoek in het volgende overgangsvenster dat wordt geopend de subkop "Maak typen gemakkelijker" en schakel de selectievakjes uit naast "Sticky Keys inschakelen", "Schakel geluid inschakelen" en "Schakel geluid inschakelen in door de NUM LOCK-toets 5 seconden ingedrukt te houden."

Stap 4

Klik vervolgens op de gemarkeerde link "Instellingen voor plaktoetsen" en schakel alle selectievakjes uit. Bevestig daarna het opslaan van de wijzigingen door op "Toepassen" en "OK" te klikken. U wordt naar het vorige overgangsvenster gebracht, waarin u ook het opslaan van wijzigingen in de toetsenbordinstellingen moet bevestigen - klik op "OK", waarna u het configuratiescherm kunt sluiten. Plaktoetsen zijn uitgeschakeld.

Aanbevolen: