Hoe De Activering Van Windows XP Te Verwijderen

Hoe De Activering Van Windows XP Te Verwijderen
Hoe De Activering Van Windows XP Te Verwijderen

Video: Hoe De Activering Van Windows XP Te Verwijderen

Video: How to install Win XP in Urdu 2022, September
Anonim

Als u de officiële versie van Windows van Microsoft op uw pc hebt geïnstalleerd, moet u erop voorbereid zijn dat het besturingssysteem u voortdurend irriteert met berichten dat het tijd is om het product te activeren. Ga als volgt te werk om deze berichten te wissen.

Hoe de activering van Windows XP te verwijderen
Hoe de activering van Windows XP te verwijderen

instructies:

Stap 1

Installeer een niet-gelicentieerde (gejailbreakte) versie van het besturingssysteem. Houd er rekening mee dat het geschikt is voor thuisgebruik, maar als een dergelijk besturingssysteem is geïnstalleerd op computers in het kantoor van een bedrijf, kan dit ernstige problemen, boetes, etc. veroorzaken. Een illegale versie van het besturingssysteem bespaart u de moeite om Windows-activering te verwijderen. Veel bronnen bieden een gratis download van een geoptimaliseerde versie van een Microsoft-product.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de distributie en het gebruik van dergelijke producten een directe schending van het auteursrecht is, wat in strijd is met bestaande wetten. Als u hier niet bang voor bent, installeer dan de gedownloade of gekochte illegale versie van het besturingssysteem op uw pc. De activeringsvereiste in dergelijke besturingssystemen is standaard geëlimineerd, wat u automatisch de moeite bespaart om de noodzaak om ze te activeren te elimineren.

Stap 3

Start het besturingssysteem van uw pc op in de veilige modus om de activering te verwijderen. Log in als beheerder. U ziet een bericht dat Windows momenteel in de veilige modus wordt uitgevoerd. Ga akkoord en klik op OK. Als u dit niet doet, wordt het programma Systeeminstellingen herstellen automatisch gestart. Ga naar het menu "Start" en selecteer "Uitvoeren". Voer regedit in op de opdrachtregel.

Stap 4

Ga naar de tak HKEY_LOCAL_MACHENE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsNT \ Current Version \ WPAEvents van het systeemregister. Zoek de registervermelding OOBETimer. U ziet een reeks letters en cijfers. Om de activering te verwijderen, vervangt u ze door FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD en klikt u vervolgens op OK. Na deze stappen kunt u naar de activeringswizard gaan. Het zal zeggen dat het systeem al is geactiveerd.

Populair per onderwerp