Hoe Het Systeem Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Verwijderen?
Hoe Het Systeem Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Systeem Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Systeem Te Verwijderen?
Video: How To Remove Laminate Flooring 2024, Maart
Anonim

Het verwijderen van het besturingssysteem Windows XP dat over de vorige versie is geïnstalleerd, kan op elk moment door de gebruiker worden geannuleerd voordat het proces is voltooid. Om dit te doen, moet u de knop "Annuleren" gebruiken die beschikbaar is in elk dialoogvenster van het installatieprogramma. Hierdoor keert het systeem terug naar de vorige versie.

Hoe het systeem te verwijderen?
Hoe het systeem te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het terugkeren naar de vorige versie van het geïnstalleerde besturingssysteem alleen mogelijk is als de installatie wordt uitgevoerd als een systeemupdate. Als er een nieuwe installatie is uitgevoerd, kunt u niet teruggaan naar een vorige versie. Een voorwaarde om terug te keren naar een eerdere versie van het besturingssysteem is dat er voldoende vrije ruimte is om de verwijderde bestanden op te slaan. Houd er ook rekening mee dat alleen toepassingen die zijn geïnstalleerd voordat de update werd uitgevoerd, door het systeem kunnen worden bewaard.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en gebruik de functietoets F8 om de Veilige modus te openen. Log in op het systeem met behulp van het ingebouwde beheerdersaccount en open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken.

Stap 3

Ga naar "Configuratiescherm" en vouw de link "Programma's toevoegen of verwijderen" uit. Zoek de regel "Windows XP verwijderen" in de map en vouw het gevonden item uit door te dubbelklikken.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het niet kunnen weergeven van het item "Windows XP verwijderen" betekent dat u de originele versie van het besturingssysteem handmatig opnieuw moet installeren. Maak van de gelegenheid gebruik om een back-up te maken van alle belangrijke informatie die op uw computer is opgeslagen voordat u deze bewerking uitvoert.

Stap 5

Bevestig de selectie van de vereiste actie in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend door op de knop "Ja" te klikken en wacht tot het proces van automatische verwijdering van het besturingssysteem is voltooid. De computer wordt automatisch opnieuw opgestart met de originele versie van Windows XP.

Stap 6

Verwijder de OS-update handmatig, op voorwaarde dat de speciale verwijderingsmap beschikbaar is. Deze procedure is alleen van toepassing op updates van Windows Millennium Edition en Windows 98.

Aanbevolen: