Hoe Het Stuurprogramma Voor De Grafische Kaart Van Nvidia Bij Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Stuurprogramma Voor De Grafische Kaart Van Nvidia Bij Te Werken?
Hoe Het Stuurprogramma Voor De Grafische Kaart Van Nvidia Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Stuurprogramma Voor De Grafische Kaart Van Nvidia Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Stuurprogramma Voor De Grafische Kaart Van Nvidia Bij Te Werken?
Video: Как обновить драйверы видеокарты NVIDIA в Windows 10 2024, April
Anonim

De stuurprogramma's van elke videoadapter uit de Nvidia-serie worden regelmatig bijgewerkt, zowel vanwege enkele innovaties in de stuurprogrammabibliotheek als vanwege de introductie van bugfixes die al door gebruikers zijn onthuld tijdens het gebruik van het apparaat.

Hoe het stuurprogramma voor de grafische kaart van nvidia bij te werken
Hoe het stuurprogramma voor de grafische kaart van nvidia bij te werken

Updaten met Apparaatbeheer

Er zijn twee paden die ertoe leiden dat de gebruiker bijgewerkte stuurprogramma's voor zijn Nvidia grafische kaart heeft. De eerste daarvan is het updaten door middel van standaardmiddelen van het besturingssysteem. Klik op "Start", ga vervolgens naar het menu "Configuratiescherm" en vervolgens - naar het venster "Apparaatbeheer". Bovendien kan dit item worden vervangen door met de linkermuisknop op de eigenschappen van het object "Deze computer" te klikken, van waaruit u op de link "Apparaatbeheer" moet klikken.

Selecteer in de boomachtige lijst die verschijnt het item "Videoadapters". Klik er vervolgens met de rechtermuisknop op, waarna een pop-upmenu verschijnt, van waaruit u naar het item "Eigenschappen" moet gaan. Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Driver", waarin u op de knop "Update" klikt. Geef een positief antwoord op het aanbod van het systeem om de nodige gegevens op te zoeken en automatisch te installeren. Daarna wordt het bijgewerkte stuurprogramma op het systeem geïnstalleerd als er een recentere versie beschikbaar is.

Update van de officiële website van Nvidia

De tweede manier om de stuurprogrammasoftware bij te werken is via een internetbrowser, waarmee u naar de officiële bron van Nvidia moet gaan. Terwijl u zich al op de website van de fabrikant bevindt, moet u naar het tabblad "Ondersteuning" gaan en van daaruit naar het formulier dat is gereserveerd voor het downloaden van aangepaste stuurprogramma's.

In het formulier dat verschijnt, moet u, door een van alle pop-upopties te kiezen, de productparameters specificeren, zoals: type, serie, familie, platform en bitness van het besturingssysteem, evenals de gewenste installatietaal. Vervolgens verschijnt er een link om het vereiste installatiebestand te downloaden.

Nadat het bestand is gedownload, zal het zichzelf uitpakken, controleren op ondersteunde apparaten en bepalen of er nieuwe stuurprogramma's voor de Nvidia-videoadapter moeten worden geïnstalleerd. Dan vindt ofwel het proces van het installeren van de stuurprogramma's plaats, gevolgd door een herstart van het systeem, of het installatieprogramma zelf annuleert het installatieproces en rechtvaardigt zijn actie voor de gebruiker in detail met de informatie in het pop-upvenster.

Het is vermeldenswaard dat stuurprogramma's voor sommige modellen Nvidia-videoadapters mogelijk niet altijd worden vermeld in de lijst met compatibele apparaten in de gedownloade update. Dergelijke kaarten hebben in de regel een markering "M" in de naam, bijvoorbeeld 650M, 520M, enz., Wat aangeeft dat dit grafische apparaat gespecialiseerd is voor gebruik in laptops. Alle noodzakelijke acties passen in dit geval in het downloaden van de nieuwste versie van het stuurprogramma van de bron van de laptopfabrikant.

Aanbevolen: