Hoe De Taal In Aas Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal In Aas Te Veranderen
Hoe De Taal In Aas Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In Aas Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In Aas Te Veranderen
Video: How language shapes the way we think | Lera Boroditsky 2024, Mei
Anonim

ICQ is de eenvoudigste client voor instant messaging, dus niet alle versies ondersteunen het wijzigen van de interfacetaal in de instellingen na installatie. In eerdere versies kan dit alleen tijdens de installatie worden ingesteld.

Hoe de taal in aas te veranderen
Hoe de taal in aas te veranderen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als ICQ al op uw computer is geïnstalleerd, wijzigt u de interfacetaal in het configuratie-instellingenmenu. Houd er rekening mee dat deze actie niet beschikbaar is voor alle versies van de berichtenclient-assembly, en voor sommige is de keuze van de Russische taal niet beschikbaar.

Stap 2

Als het wijzigen van de taal vanuit de programma-instellingen niet voor u beschikbaar is, installeer deze dan opnieuw. Om dit te doen, slaat u, voor het geval dat, de gegevens op die u in de toekomst nodig heeft (login, accountwachtwoord, berichtgeschiedenis, enzovoort) en opent u het "Configuratiescherm". Selecteer het menu Programma's toevoegen of verwijderen en wacht tot de lijst is opgebouwd.

Stap 3

Zoek het ICQ-programma in het nieuwe venster en klik op de knop Verwijderen aan de rechterkant. Verwijder het programma volgens de instructies in de menu-items. Download de nieuwe versie van ICQ met ondersteuning voor de Russische taal. Het is het beste om de assembly te kiezen waarin niet alleen de taal die je nodig hebt beschikbaar is tijdens de installatie, maar ook wanneer je deze gebruikt, het is ook mogelijk om deze naar een andere te wijzigen.

Stap 4

Controleer na het downloaden van het programma de gedownloade bestanden op virussen en voer het ICQ-installatieprogramma uit. Volg de stappen die zijn aangegeven in de verschenen installatiewizard, selecteer de gewenste taal in het vervolgkeuzemenu en vink aan het einde het vakje "Het programma uitvoeren" aan. Voer in het inlogformulier uw accountgegevens in het ICQ-systeem in en log in, waarna uw programma met de door u opgegeven parameters gaat werken.

Stap 5

Als er een crack is voor uw versie van de ICQ-client, installeer deze dan nadat u deze van internet hebt gedownload. Maar de beste optie is nog steeds herinstallatie, omdat handmatige Russified-programma's onstabiel kunnen werken, terwijl het systeem veel meer dan normaal wordt belast. Let ook op de qip- en Miranda-clients, deze ondersteunen geavanceerde opties voor de taalinstellingen van de reeds geïnstalleerde versies.

Aanbevolen: