Hoe De Taal Op MAC Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal Op MAC Te Veranderen
Hoe De Taal Op MAC Te Veranderen

Video: Hoe De Taal Op MAC Te Veranderen

Video: How To Change System Language in Mac OS X 2022, December
Anonim

Taalwisseling is verschillend voor verschillende besturingssystemen. Als u in Windows gewend bent aan één sneltoets, moet u bij het installeren van een ander besturingssysteem wennen aan de nieuwe methode om van bepaalde functies te wisselen.

Hoe de taal op MAC te veranderen
Hoe de taal op MAC te veranderen

Het is nodig

PCKeyboardHack-programma

instructies:

Stap 1

Druk in het tekstbewerkingsvenster op de toetscombinatie Alt + Space. Controleer of de lay-outschakelaar werkte. De rol van de alt = "Image"-toets in de iMac is in feite de CMND-knop (deze kan worden gebruikt om deze aan te duiden).

Stap 2

Als u de wijziging van de toetsenbordtaal aan een andere opdrachttoets wilt toewijzen, downloadt en installeert u het hulpprogramma PCKeyboardHack. Start het besturingssysteem opnieuw nadat u het hebt geïnstalleerd. Wanneer het opstart, opent u het menu met systeeminstellingen in dit programma.

Stap 3

Zoek het item dat verantwoordelijk is voor de instellingen en bediening van het toetsenbord op uw computer. Klik in het geopende venster op het configuratiemenu voor de modificatietoets en annuleer voor Caps Lock elke actie.

Stap 4

Sla uw wijzigingen op, maar ga zonder het venster te sluiten naar het tabblad met snelkoppelingsinstellingen. Open het item "Toetsenbord en invoertekst" en zoek de vorige invoerbron in het menuvenster voor het selecteren van de vorige invoerbron, er kan ook "Volgende" zijn, maar er is geen fundamenteel verschil tussen hen.

Stap 5

Dubbelklik op de combinatie die voor deze opdracht wordt gebruikt. Druk vervolgens op de F19-knop. In sommige gevallen crasht het en wordt het venster inactief. In dat geval herhaalt u gewoon de volgorde van de bewerkingen. Als alles goed voor je is gegaan, verwijder dan het Simulate F19-pictogram als je het gebruikt (voor het geval er geen dergelijke toets op het toetsenbord zit), omdat je het niet langer nodig hebt.

Stap 6

Keer terug naar het hoofdmenu van de systeeminstellingen in PCKeyboardHack. Schakel het selectievakje aan de linkerkant van het scherm Wijzig Caps Lock in en wijzig aan de rechterkant de waarde van 51 in 80. Sla daarna alle wijzigingen op die met de toepassing zijn gemaakt en start het besturingssysteem opnieuw. Controleer of het wisselen van lay-out met Caps Lock nu werkt.

Populair per onderwerp