Hoe Verborgen Bestanden Te Zien In Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Bestanden Te Zien In Windows 7
Hoe Verborgen Bestanden Te Zien In Windows 7

Video: Hoe Verborgen Bestanden Te Zien In Windows 7

Video: Hoe Verborgen Bestanden Te Zien In Windows 7
Video: How to hide and show hidden a folder,files in windows 7,8,10 2024, Mei
Anonim

De besturingssystemen van de Windows 7-lijn zijn aanzienlijk geüpdatet in vergelijking met Windows XP en 2000. Veranderingen hebben invloed gehad op veel interfacefuncties. Nu, voor degenen die gewend zijn aan de oude manier van configureren, is het niet gemakkelijk om de bekende dialoogvensters te vinden.

Hoe verborgen bestanden te zien in Windows 7
Hoe verborgen bestanden te zien in Windows 7

instructies:

Stap 1

Om de weergave van verborgen bestanden en mappen te configureren, moet u naar het venster "Mapopties" gaan. Dit kan als volgt. Klik op "Start", selecteer "Configuratiescherm" in het menu.

Stap 2

Als u Categorieweergave hebt ingesteld, opent u Vormgeving en persoonlijke instellingen en selecteert u vervolgens Mapopties of Mapopties. Als alle items in het "Configuratiescherm" als pictogrammen worden weergegeven, staat het item "Mapopties" er al bij.

Stap 3

Klik op het tabblad Weergave in het dialoogvenster Mapopties dat wordt geopend. In het gebied "Aanvullende parameters" ziet u een lijst met instellingen, die u tegenover elk ervan kunt aan- of uitvinken. Zoek het item "Verborgen bestanden en mappen", meestal staat het helemaal aan het einde van de lijst.

Stap 4

U ziet een schakelaar die bestaat uit twee items: "Verborgen bestanden, mappen en stations niet weergeven" en "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven". Stel de waarde in tegenover het item "Toon …". Klik OK.

Stap 5

U kunt ook het dialoogvenster Mapopties openen. Open het venster "Bestandsverkenner". Terwijl het actief is, drukt u op de Alt-toets op uw toetsenbord. Er zijn er twee en ze bevinden zich altijd in de onderste rij, rechts en links van de ruimte. Een uitzondering kunnen de toetsenborden van sommige laptops zijn.

Stap 6

Een extra paneel zal verschijnen in de "Verkenner", die de tabbladen "Bestand", "Bewerken", "Bekijken", "Service", "Help" bevat. Selecteer "Dienst". Het onderste item in dit menu is "Mapopties". Klik erop. Volg alles wat wordt beschreven in de derde en vierde stap van deze handleiding.

Stap 7

Er is een andere manier om het instellingenvenster voor mapweergave te openen vanuit Verkenner. In het normale venster is er linksboven een menu Schikken. Kies het. Daar, ongeveer in het midden van de lijst, staat het item "Map- en zoekopties". Klik erop en het bekende venster Mapopties wordt geopend.

Aanbevolen: