Hoe Verborgen Tekst Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Tekst Te Zien
Hoe Verborgen Tekst Te Zien

Video: Hoe Verborgen Tekst Te Zien

Video: Hoe Verborgen Tekst Te Zien
Video: 4 Manieren om onzichtbare inkt te maken | Plus toffe GIVE AWAY! 2024, Mei
Anonim

Vaak impliceert het bekijken van verborgen tekst op sommige forums de aanwezigheid van een account dat in het systeem is geregistreerd, en soms wordt de weergave ervan beperkt voor mensen die een bepaald aantal berichten niet op de bron hebben getypt. Dit wordt gedaan om het aantal deelnemers te vergroten en het aantal berichten te vergroten. De tekst kan ook eenvoudig worden verborgen voor gebruikers om spoilers te publiceren, en ze zouden alleen zichtbaar zijn voor degenen die ze willen zien.

Hoe verborgen tekst te zien
Hoe verborgen tekst te zien

Noodzakelijk

de vaardigheid om met de broncode van de pagina te werken

instructies:

Stap 1

Als je verborgen tekst in een spoilerbericht of iets dergelijks wilt zien, klik dan op de dropdown-link ermee. Dit wordt meestal gedaan als een verborgen regel. Niet alle sites hebben deze functie nu echter. Veel bronnen schilderen het lettertype meestal gewoon in de kleur van de achtergrond van de site, waardoor het op het eerste gezicht bijna onzichtbaar is.

Stap 2

Om het verborgen bijschrift te zien, selecteert u het met de linkermuisknop. Als de letters erg klein zijn, probeer dan ook in te zoomen op de pagina om de tekst te herkennen. Gebruik hiervoor het gelijktijdig meervoudig indrukken van de toetsen Ctrl en +.

Stap 3

Zoom in tot de tekst leesbaar is. Je kunt het ook gewoon kopiëren en vergroten in elke teksteditor die je hebt en de lettergrootte vergroten - doe wat je wilt, er is geen fundamenteel verschil.

Stap 4

Als u zich op een bron bevindt waar de toegang tot bepaalde tekstuele informatie om de een of andere reden voor sommige groepen gebruikers of bezoekers beperkt is, gebruik dan de functie om de broncode van de pagina te bekijken.

Stap 5

Om dit te doen, klikt u in de browser met de rechtermuisknop op de pagina en selecteert u vervolgens het juiste item. U ziet een nieuw venster met veel verschillende tekens, maar als u ze goed bekijkt, kunt u onderscheid maken tussen afzonderlijke woorden en woordgroepen op de site, inclusief de woorden die verborgen zijn voor niet-geregistreerde gebruikers. Natuurlijk is dit niet op elke bron beschikbaar, sommige sites zijn zo goed gemaakt dat ze rekening hebben gehouden met dit moment, dus het zal behoorlijk moeilijk zijn om de beperking te omzeilen.

Stap 6

Probeer de login te vinden via uw sociale media-account om tijd te besparen bij het aanmelden voor alleen het bekijken van de verborgen tekst. De meeste sites ondersteunen deze functie nu.

Aanbevolen: