Anoniem Blijven Op Internet

Anoniem Blijven Op Internet
Anoniem Blijven Op Internet

Video: Anoniem Blijven Op Internet

Video: Anoniem Blijven Op Internet
Video: Anoniem zoeken op internet 2024, Mei
Anonim

Soms ontstaat er een situatie waarin u bepaalde informatie op internet moet bekijken, terwijl u vertrouwelijkheid in acht neemt. Voor dergelijke momenten is er een anonymizer - een programma, een online proxy die transparante toegang tot internet biedt, zonder beperkingen. Met de anonimisering kunt u het filteren van inhoud vermijden en toegang krijgen tot bijvoorbeeld sociale netwerken en services voor het delen van bestanden vanaf uw werkcomputer.

Anoniem blijven op internet
Anoniem blijven op internet

Het werkingsprincipe van dit programma is gebaseerd op het feit dat het het IP-adres verbergt van het apparaat van waaruit de gebruiker de site bezoekt. De anonymizer downloadt dus bestanden naar zijn server en zendt ze vanaf daar uit, dat wil zeggen, het lijkt erop dat u zich in het land bevindt waar de server met het verkennerprogramma is geïnstalleerd. Men moet echter niet denken dat bijvoorbeeld de kantoorbazen niet op de hoogte zijn van het bestaan van anonimizers. Daarom kan de toegang tot dergelijke sites op uw werk worden geblokkeerd door een filter.

Anonymizers zijn niet alleen geschreven voor verveeld kantoorplankton - ze worden ook voor andere verstandige doeleinden gebruikt. Met behulp van een anonimisering kan een gebruiker bijvoorbeeld een site bezoeken waarop het IP-adres van uw computer op de zwarte lijst staat: een blog, een forum, enz.

Virtuele portemonnees zijn tegenwoordig vooral populair. Bezoek gespecialiseerde sites die transacties uitvoeren met behulp van de anonimiseringsfunctie. In dit geval blijven uw wachtwoorden intact voor virussen.

Het is belangrijk dat het gebruik van het programma geen speciale kennis vereist. Het volstaat om de anonimizer op internet te openen en het siteadres in het daarvoor bestemde veld in te voeren. Vanaf dat moment ben je een anonieme kameleon, enz. Opmerkelijk is dat programma's voor anoniem bezoekende sites gratis op internet worden verspreid, daarom zijn ze nu voor iedereen beschikbaar.

Aanbevolen: