Hoe Sms-mailen Gratis Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-mailen Gratis Via Internet
Hoe Sms-mailen Gratis Via Internet

Video: Hoe Sms-mailen Gratis Via Internet

Video: Как бесплатно сгенерировать и отправить OTP SMS с помощью PHP? [С исходным кодом] 2022, November
Anonim

Een van de krachtigste mobiele marketingtools is sms-berichten. Hiermee kunt u klanten snel op de hoogte stellen van nieuwe aanbiedingen, actueel nieuws en kansen. De meeste oplossingen op de markt zijn betaald, hoewel er alternatieve opties zijn die via internet werken.

Hoe sms-mailen gratis via internet
Hoe sms-mailen gratis via internet

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste optie in dit geval is om software te installeren van mobiele operators met de mogelijkheid om sms te verzenden. Meestal wordt het geleverd met software die is ontworpen om verbinding te maken met internet. Berichten verstuur je eenvoudig vanaf je mobiel met een onbeperkte simkaart. Het is echter verre van de snelste en handigste manier. Bovendien zijn er bijna altijd beperkingen op het aantal gratis sms'jes.

Stap 2

U kunt via internet een gratis sms-mailing doen via de websites van mobiele operators. Er zijn ook beperkingen op het aantal berichten dat vanaf één IP-adres wordt verzonden. Bovendien moet u een beveiligingscode invoeren, wat onnodig moeilijk is. Soms vindt u op dezelfde sites promoties voor gratis massamailing, maar deze vinden zelden plaats.

Stap 3

De handigste manier is om speciale aanbiedingen te gebruiken van kantoren die zich bezighouden met mobiele marketing. U kunt hen vragen geheel gratis een testmailing naar meerdere nummers (meestal binnen 100) te sturen. Als u een klein aantal klanten heeft, kan deze methode voor u werken, maar is deze niet geschikt voor langdurig werk.

Populair per onderwerp