Hoe Lang Kan De Computer Aan Blijven?

Inhoudsopgave:

Hoe Lang Kan De Computer Aan Blijven?
Hoe Lang Kan De Computer Aan Blijven?

Video: Hoe Lang Kan De Computer Aan Blijven?

Video: Hoe Lang Kan De Computer Aan Blijven?
Video: How to repair a computer - Hit It 2024, Mei
Anonim

De computer vraagt om een serieuze aanpak. Ze willen veel van hem, en als hij begint te haperen, blijkt het heel moeilijk te zijn om uit zo'n "organisme" te komen. Maar denk niet dat bescherming tegen werk de componenten op orde houdt.

https://darudar.orgt/2858844
https://darudar.orgt/2858844

Inleidende woorden

Computers zijn niet alleen onmisbaar geworden in de professionele IT-omgeving, maar ook in het dagelijks leven. Zonder deze techniek is het al onmogelijk om de vrije tijd van veel mensen, vooral stadsbewoners, voor te stellen.

"Comp" vervangt de tv, is een gameconsole, rekenmachine, wordt gebruikt om projecten te berekenen, enz. De meeste gebruikers gebruiken een computer voor huishoudelijke doeleinden, zoals een koelkast of wasmachine.

Ondertussen is computertechnologie erg grillig en heeft ze meer zorg nodig dan alle andere. Maar er zijn enkele eigenaardigheden hier. Allereerst zitten ze in het verschil tussen de computers zelf.

Er zijn drie hoofdcategorieën: desktops, laptops en netbooks. De tablets kunnen weggelaten worden, omdat dit de nieuwste technologie is die volgens net iets andere principes werkt.

Over het algemeen heeft elke groep computers zijn eigen nuances. Voor "laptops" en netbooks zijn ze in principe hetzelfde, stationaire machines onderscheiden zich hier.

Wat is er gebeurd?

Stel je een situatie voor waar niemand immuun voor is: op een dag begint de computer te bevriezen, wordt erg heet of gaat gewoon niet aan. Maar de eigenaar blies er stofdeeltjes van af, liet hem afkoelen en zette hem regelmatig uit. Kortom, vanuit het oogpunt van deze gebruiker was de machine goed onderhouden.

Het blijkt een valse start

Maar de computer was echt correct onderhouden. Maar in de regel wordt een belangrijk punt over het hoofd gezien.

We hebben het over een stationaire computer met een systeemeenheid. We vragen ons immers niet af of dezelfde koelkast die al jaren werkt, doorbrandt. En als je het uitzet, komen de gevolgen snel.

De computer heeft zo geen invloed op het dagelijks leven. Daarom lijkt het erop dat constant werk het zal vernietigen.

In feite is dit verre van het geval. De destructieve factor voor componenten is inclusie. Het is op dit punt dat de computer vaak kapot gaat.

Of het blijkt zoiets als een kettingreactie, wanneer de machine lijkt te werken, en dan plotseling "vastloopt". Niet permanent werken in de ene modus, maar de volgende keer inschakelen verslijten de onderdelen snel.

Voor de duidelijkheid kun je nog een voorbeeld geven - met sites. U kunt elke site op elk moment van de dag bezoeken. Hiervoor moet de server constant draaien - de computer waarop de site zich bevindt.

En als de site niet werkt, betekent dit dat de apparatuur niet werkt, of dat er preventie aan de gang is. Ervaren computerwetenschappers merken dat er altijd minder problemen zijn als de machine 'alleen' wordt gelaten. Wanneer de computer zonder onderbreking werkt.

Over de laptop en netbook kan een beetje anders worden gezegd. Eerst moeten ze worden uitgeschakeld. luchtuitwisseling is minder dan in stationaire en ze warmen meer op. Ten tweede, wanneer dergelijke computers aan staan, is het beter dat ze ook langer werken zonder tussentijdse onderbrekingen.

Aanbevolen: