Een Browser Voor Internet Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Browser Voor Internet Kiezen
Een Browser Voor Internet Kiezen

Video: Een Browser Voor Internet Kiezen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Welke web browser moet ik kiezen? 2023, Februari
Anonim

Het internet neemt een steeds grotere plaats in in het moderne leven. Met zijn hulp hebben mensen niet alleen rust, maar verdienen ze ook geld. Daarom moet toegang tot het wereldwijde netwerk zo gemakkelijk mogelijk zijn.

Een browser voor internet kiezen
Een browser voor internet kiezen

instructies:

Stap 1

Om internet te bekijken is een browser vereist. Er zijn veel van hun opties, die verschillen in hun functionaliteit, snelheid van werken. In de regel zijn ze allemaal gratis, dus iedereen kan de beste optie voor zichzelf kiezen. Hieronder volgen de belangrijkste webbrowsers die compatibel zijn met Windows.

Stap 2

Internet Explorer (IE)

De standaard ingebouwde Windows-browser en misschien wel de meest bekende van alle browsers. Hij verwierf eerder faam voor zichzelf met een minteken, omdat het het langzaamst was om te moderniseren. Naast het "native" besturingssysteem ondersteunt het geen andere. De functionaliteit van het programma is breed genoeg. De nieuwe versies hebben een downloadmanager, de mogelijkheid om banners en pop-ups te blokkeren, wat erg fijn is - het vermindert het aantal advertenties. Bovendien werd de "glorie" van de Explorer gebracht door de lage werksnelheid. Het "overbelast" het systeem ook behoorlijk sterk.

Stap 3

Google chrome

De steeds populairder wordende browser van Google. Snel, zonder de computer te overbelasten. Ondersteunt de meeste besturingssystemen: Windows, Mac, Linux, Android. De functionaliteit is bijna hetzelfde als die van IE. Het nadeel is niet een erg handige instelling "voor jezelf".

Stap 4

Opera

Ook een redelijk snelle en "lichte" browser. Ondersteunt veel besturingssystemen, ook die op mobiele apparaten. Qua functionaliteit doet het niet onder voor de twee vorige browsers. De nadelen komen niet direct naar voren. Gebruikers klagen vaak dat het in de werking van de Opera is dat fouten het vaakst voorkomen. Maar het programma zorgt voor een vrij fijne afstemming van de interface en functies.

Stap 5

Mozilla Firefox

De enige browser van alle genoemde, die een "open" licentie heeft. Dit betekent dat alle gebruikers zelf extensies voor de webbrowser kunnen schrijven, het programma naar eigen inzicht kunnen wijzigen, opnieuw kunnen distribueren en kopiëren. Over het algemeen is de belangrijkste bonus van deze browser de massa add-ons die eenvoudig te installeren zijn. Onder hen zijn bijvoorbeeld populaire zoals het downloaden van mediabestanden, adblocker (en ze kunnen allemaal ook voor uzelf worden "aangepast"). Helaas geeft de overvloed aan "gadgets" een tastbaar nadeel: de overbelasting van het systeem. Van alle browsers loopt er geen zo vaak vast als Mozilla (behalve misschien IE). Maar in de regel werkt alles er prima in.

Populair per onderwerp