Hoe Brand Je Een Flits?

Inhoudsopgave:

Hoe Brand Je Een Flits?
Hoe Brand Je Een Flits?

Video: Hoe Brand Je Een Flits?

Video: Hoe Brand Je Een Flits?
Video: FLITS AGENT NADOEN PRANK 2024, Mei
Anonim

Videostreamingtechnologie wordt gebruikt om video's via internet af te spelen. Omdat het een normaal bestand is dat zich op een specifieke server bevindt, kan het worden gedownload en ook worden geschreven met speciale programma's.

Hoe brand je een flits?
Hoe brand je een flits?

Noodzakelijk

  • - downloader;
  • - video-opnameprogramma.

instructies:

Stap 1

Als u de locatie van de flash-video weet, gaat u ernaar in uw browser en downloadt u het bestand. Als u het adres van de video niet weet, opent u de broncodeweergave van de webpagina door er met de rechtermuisknop op te klikken of op een speciaal item in het hoofdmenu. Zoek het adres van de video-opname, die meestal samen met de extensie wordt geregistreerd, kopieer het dan ook naar de adresbalk en download het bestand.

Stap 2

Als u bijvoorbeeld geen bestand van internet kunt downloaden, geldt dit voor verschillende online uitzendingen, download en installeer een video-opnameprogramma op uw computer dat alles wat er op het scherm gebeurt opneemt in een videobestand, waarna de flashvideo die u afspeelt zal beschikbaar zijn op uw computer. Dit is handig als u bijvoorbeeld een deel van een wedstrijd, concert, enzovoort, van programma's die op internet worden uitgezonden, kunt missen. Dit geldt ook voor die gevallen waarin u geen link kunt vinden om een Flash-video te downloaden, maar u wel het afspelen ervan kunt inschakelen. Houd er rekening mee dat u voor veel van hen geplande opnames kunt inschakelen.

Stap 3

Download een video-opnameprogramma van internet. Er zijn er veel, kies degene die u het handigst lijkt om te gebruiken. Ondanks dat de meeste van hen worden betaald, kun je hun werk tijdens de proefperiode controleren.

Stap 4

Let bij het opnemen op de locatie van de programmavensters, aangezien de browser waarin de opgenomen Flash-video is geopend, bovenop de rest moet zijn geopend. Sluit bij het opnemen ook de programma's die meer videobronnen, RAM en processorfrequentie gebruiken, omdat video-opnameprogramma's anders mogelijk niet goed werken.

Aanbevolen: