Hoe De Uploadsnelheid Te Beperken

Inhoudsopgave:

Hoe De Uploadsnelheid Te Beperken
Hoe De Uploadsnelheid Te Beperken

Video: Hoe De Uploadsnelheid Te Beperken

Video: Hoe De Uploadsnelheid Te Beperken
Video: SCAMMERS proberen STIEKEM MIJN CAM aan te zetten! - #31 2024, Mei
Anonim

Een van de handigste manieren om tegenwoordig bestanden van internet te downloaden, is het gebruik van torrent-trackers. Je krijgt een bestand dat in segmenten wordt gekopieerd van verschillende gebruikers, dan word je zelf de distributeur. Er zijn situaties waarin u de uploadsnelheid moet beperken.

Hoe de uploadsnelheid te beperken
Hoe de uploadsnelheid te beperken

instructies:

Stap 1

Onbeperkt internet is lange tijd de norm geweest. U betaalt voor een bepaalde periode en denkt niet aan het totale verkeer. Bij gebruik van bekabeld internet worden meestal de beste voorwaarden geboden. Als u een USB-modem gebruikt, wordt onder bepaalde voorwaarden 3G-snelheid geleverd, meestal is dit een bepaalde hoeveelheid verkeer, waarna de snelheid sterk wordt beperkt. Downloaden in torrentmanagers kan gelijktijdig met het downloaden van het bestand plaatsvinden. U kunt bandbreedte besparen door uw uploadsnelheid tot een minimum te beperken.

Stap 2

Populaire torrent-mediamanagers zijn µTorrent en BitTorrent. In beide programma's worden de instellingen op dezelfde manier gewijzigd. Dit kan op twee manieren: algemene instellingen instellen en beperken voor een specifiek bestand. Het beperken van de uploadsnelheid voor alle torrents via de algemene instellingen gebeurt in het torrentmanager-menu op het tabblad Instellingen en selecteer vervolgens het Configuratie-item. Om het venster voor het wijzigen van de instellingen te openen, kunt u ook de toetsencombinatie Ctrl + P gebruiken. Zoek de lijnsnelheid. De rechterkant van het venster bevat verschillende regels, selecteer "Algemene downloadsnelheidslimiet" en stel vervolgens de gewenste snelheidswaarde in KB / s in, de minimumindicator is 1.

Stap 3

Het beperken van de uploadsnelheid voor een specifiek bestand wordt gedaan vanuit het hoofdvenster. Open de lijst met torrents, selecteer het gewenste bestand en klik er met de rechtermuisknop op. Het contextmenu wordt geopend, vind daarin het tabblad "Snelheidsprioriteit". Er wordt een andere lijst geopend, selecteer daarin "Beperk smeergeld". Vervolgens verschijnt een menu, daarin staat standaard een markering "Onbeperkt". Selecteer de gewenste waarde. In eerste instantie is de minimale snelheidsinstelling 25 KB / s. Als u een lagere snelheid wilt instellen, stelt u eerst deze indicator in, herhaalt u de stappen en worden lagere waarden weergegeven in het menu met snelheidsinstellingen. De minimale snelheid is ook 1 KB/s.

Aanbevolen: