Hoe De Uploadsnelheid In UTorrent Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Uploadsnelheid In UTorrent Te Verhogen
Hoe De Uploadsnelheid In UTorrent Te Verhogen

Video: Hoe De Uploadsnelheid In UTorrent Te Verhogen

Video: How to Speed Up uTorrent Downloads (Version 3.5.5) 10MBPS 2022, December
Anonim

Torrent-trackers zijn de krachtigste manier om informatie op internet over te dragen. Gebruikers werken samen om elkaar te helpen bij het downloaden van grote bestanden door ze met elkaar te 'delen'. In dit opzicht vereist de etiquette van de torrent-gebruiker dat hij een stabiel "retourpercentage" behoudt, wat vaak moeilijk is.

Hoe de uploadsnelheid in uTorrent te verhogen
Hoe de uploadsnelheid in uTorrent te verhogen

instructies:

Stap 1

Klik in de client met de rechtermuisknop op het gedeelde bestand. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer het item "Snelheidsprioriteit", daarin - "Uploadsnelheid" -> "Onbeperkt". Herhaal de handeling met alle gedownloade torrents.

Stap 2

Open het menu "Instellingen" -> "Configuratie" (u kunt dit doen met de sneltoetsen "Ctrl + P"). Het instellingenvenster verschijnt op het scherm. Selecteer "Snelheid". Stel in het item "Algemene beperking van de terugslagsnelheid" nulwaarden in voor alle parameters. Zoek onderaan de pagina naar "Aantal verbindingen" en stel de waarde voor "Maximum aantal verbindingen" in op 200. "Verbonden peers per torrent" moet minimaal 50 zijn.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Prioriteit". Installeer het aantal "Actieve torrents" anderhalf keer meer dan ze momenteel beschikbaar zijn. De verhouding tussen downloads en distributies moet "-1" zijn. Vink het vakje "Prioriteit van distributies voor downloads" aan.

Stap 4

Schakel alle programma's uit die uw internetverbinding kunnen "verbruiken". Met name uitgaand verkeer wordt besteed aan videoconferencing (Skype, vk.com), online games en (in mindere mate) chats. Overbelast het inkomende kanaal ook niet - vermijd het downloaden van grote bestanden en het bekijken van online video's.

Stap 5

Controleer de parameters van uw internetverbinding - u kunt dit doen op de website van de provider. De inkomende en uitgaande internetsnelheden verschillen in de regel sterk: op 3G-modems neigt het rendement bijvoorbeeld bijna altijd naar nul, op adsl-modems kan het 5-10 keer minder zijn dan de download. Als de uitgaande snelheid laag is, kun je de uploadsnelheid in ieder geval niet verhogen, omdat het is te wijten aan de parameters van het netwerk.

Stap 6

De uploadsnelheid is ook afhankelijk van het aantal mensen dat downloadt. Dus als u de enige gebruiker bent die het bestand distribueert, dan is het duidelijk dat alleen u het kunt downloaden. Als het bestand door 1000 mensen wordt opgeslagen en 10 het downloaden, dan is het verre van dat je op zijn minst iets zult geven. Om de beoordeling te verhogen, moet u daarom uw eigen distributies maken waarnaar mensen zullen verwijzen; download duidelijk populaire bestanden (nieuwe versies van stuurprogramma's, games).

Populair per onderwerp