Hoe De Netwerksnelheid Te Beperken

Inhoudsopgave:

Hoe De Netwerksnelheid Te Beperken
Hoe De Netwerksnelheid Te Beperken

Video: Hoe De Netwerksnelheid Te Beperken

Video: Hoe De Netwerksnelheid Te Beperken
Video: ईन्टरनेटको Speed कति हुनुपर्छ | How to check internet speed | MBps vs Mbps 2024, Mei
Anonim

Om kanaalbronnen gelijkmatig over alle computers te verdelen wanneer u via een lokaal netwerk werkt, is het noodzakelijk om de internetsnelheid te beperken. Dit voorkomt overspanning van het kanaal en zorgt voor comfortabel surfen voor alle computers op het netwerk. Om de snelheid te beperken, kunt u gespecialiseerde hulpprogramma's gebruiken.

Hoe de netwerksnelheid te beperken
Hoe de netwerksnelheid te beperken

Het is nodig

Tmeter-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Een van de meest populaire verkeersmanagementprogramma's is Tmeter. Naast de gebruikelijke tools om de snelheid te beperken en verkeerslimieten in te stellen, kan het programma veel statistische gegevens verzamelen, verzonden pakketten bijhouden en groepen IP-adressen beheren.

Stap 2

Ga naar de officiële site van het hulpprogramma Tmeter en download het met behulp van de knop "Download" in het centrale deel van de pagina. Het hulpprogramma is helemaal gratis als u niet meer dan 3 filters voor het internetkanaal maakt.

Stap 3

Voer het gedownloade bestand uit en voltooi de installatie volgens de instructies van het installatieprogramma. Na het einde van de procedure start u het programma door op de snelkoppeling in het menu "Start" of op het pictogram dat op het bureaublad verschijnt te klikken.

Stap 4

Alvorens snelheidslimieten in te voeren, is het noodzakelijk om een "Hoofdfilter" te definiëren, die de snelheidsverandering voor andere filters zal instellen. Klik in het linkerdeel van het venster op de sectie "Configuratie" - "Filterset". Om de parameters te bewerken, klikt u op de knop "Wijzigen". Om een nieuwe voorinstelling aan te maken, klikt u op "Toevoegen".

Stap 5

Vink in het optievenster het selectievakje "Hoofdfilter" aan. Markeer het item "Snelheidslimiet inschakelen", specificeer de numerieke waarde waarop u de limiet wilt instellen.

Stap 6

In elk van de filters kunt u ook verschillende voorwaarden specificeren waaronder de snelheid wordt beperkt. Open hiervoor de parameters, ga naar het tabblad "Tarief en verkeersbeperking" en geef de instellingen op die voor u geschikt zijn. U kunt de parameters instellen waarmee de snelheid op het filter moet veranderen.

Aanbevolen: