Hoe Kom Je Uit Een Kamer In Een Flashgame

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Uit Een Kamer In Een Flashgame
Hoe Kom Je Uit Een Kamer In Een Flashgame

Video: Hoe Kom Je Uit Een Kamer In Een Flashgame

Video: Hoe Kom Je Uit Een Kamer In Een Flashgame
Video: Unblock adobe flash player is blocked in google chrome||Fix adobe flash content was blocked on edge 2024, Mei
Anonim

De serie Escape from room, die in 2004 door een Japanse ontwerper als zelfreclame werd gemaakt, is enorm populair geworden op internet. Tientallen games met een soortgelijk concept zijn naar voren gekomen als een ontsnappingsgenre voor de hele kamer. Ondanks het unieke karakter van elk spel, kan de passage van elk ervan worden teruggebracht tot een eenvoudig algoritme.

Hoe kom je uit een kamer in een flashgame
Hoe kom je uit een kamer in een flashgame

instructies:

Stap 1

Ren rond de locatie. Kijk rond in de kamer en vind alle objecten waarmee je interactie kunt hebben: kluisjes, gordijnen, deurknoppen en dergelijke. Zeker tijdens het zoeken krijg je verschillende objecten in je inventaris. Vinden ze direct een voor de hand liggende toepassing, gebruik ze dan, maar haast je niet om je te gaan verdiepen in de vraag of nog niet alles lukt.

Stap 2

Onderzoek de kamer grondiger. In deze stap is het je doel om verborgen voorwerpen te vinden. "Klik" voorzichtig alle potentieel bruikbare plaatsen, in het bijzonder - de ruimte onder meubels, allerlei scheuren en randen van het scherm. Probeer bewegende objecten meerdere keren achter elkaar te gebruiken. Vaak breken ze na 5-6 herhalingen en laten ze iets nuttigs achter. Onthoud dat als je niet alle items vindt die je nodig hebt, je het spel niet kunt voltooien.

Stap 3

Begin met het oplossen van puzzels. De belangrijkste vraag is wat je waarop moet toepassen. Als de logica niet helpt, aarzel dan niet om de gebruikelijke opsomming "alles op alles" te gebruiken, in de regel helpt het. Op dit punt zou u het maximale aantal gevonden items moeten hebben. Het oplossen van problemen zal iets nieuws aan uw inventaris toevoegen en uw mogelijkheden uitbreiden.

Stap 4

De Crimson Room is een ideaal voorbeeld van dit algoritme. Volgens de eerste stap hier controleer je haastig de locatie en vind je een ring (in een vaas), schijven en een briefje (in open lades van de ladekast) en een kleine sleutel achter het gordijn. Uiteraard kan de sleutel op de ladekast worden aangebracht om de rode doos eruit te halen. Als u de kamer van dichterbij bekijkt, vindt u een kleine cassette (onder het dressoir), een tweede sleutel (onder het kussen), een klein stukje metaal (tussen de matras en het hoofdeinde), een batterij (door naar de muur en druk op de vloer in het bedgedeelte) en een tweede ring (meerdere keren aan het gordijn trekken). Verder, wanneer alle items zijn verzameld, kun je ze gebruiken: twee ringen, een toverstok, een batterij en een cassette op de rode doos in de inventaris, de tweede sleutel op de ladekast. In de doos vind je een draad waarmee je de speler kunt aansluiten. Verwijder de sleutel uit de schijf. Breng de doos aan op de muur, klik op het gemarkeerde gebied. Steek de sleutel in het slot en volg de URL die is aangegeven op de notitie helemaal aan het begin - u zult het wachtwoord ontdekken, dat regelmatig verandert. Daarna mag je de kamer uit.

Aanbevolen: