Hoe Kom Je Uit Je Winterslaap?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Uit Je Winterslaap?
Hoe Kom Je Uit Je Winterslaap?

Video: Hoe Kom Je Uit Je Winterslaap?

Video: Preetjes Molen ontwaakt uit haar winterslaap... 2022, December
Anonim

Enige tijd nadat de computer inactief is terwijl de computer aan staat, wordt de slaapstand of de slaapstand geactiveerd. Het wordt gebruikt om energie te besparen en slijtage aan hardware te verminderen. Maar in sommige gevallen is het best moeilijk om uit dit regime te komen.

Hoe kom je uit je winterslaap?
Hoe kom je uit je winterslaap?

Het is nodig

Een computer

instructies:

Stap 1

Probeer allereerst het werk op een of andere manier te activeren, bijvoorbeeld door de muis te bewegen. Raak de muis aan en trek hem in verschillende richtingen. Vaak verwarren sommige gebruikers stand-by en slaapstand. Als dat niet werkt, drukt u op een willekeurige toets op het toetsenbord of gebruikt u de toets om terug te keren naar de vorige Escape-status. Het bevindt zich in de linkerbovenhoek van elk standaardtoetsenbord.

Stap 2

Probeer dan de sneltoets Ctrl + alt = "Image" + Delete. In het venster dat verschijnt, kunt u de optie "Computer opnieuw opstarten" selecteren om het systeem terug te brengen naar een functionele staat. De aan/uit-knop op het toetsenbord kan dezelfde actie activeren als de bijbehorende actie aan die toets is toegewezen.

Stap 3

Anders is het raadzaam om de Reset-knop (de kleinere knop) te gebruiken. Maak je geen zorgen over de applicaties en geopende bestanden waarmee je werkte, de geheugendump is opgeslagen in een speciaal bestand, dus alles wordt hersteld wanneer de computer opstart.

Stap 4

Als u om de een of andere reden uw computer nog steeds niet kunt herstarten, probeer dan de voeding van het moederbord los te koppelen. Om dit te doen, moet u de systeemeenheid uitbreiden en op de schakelaar drukken die zich naast de ventilator van de voeding bevindt. Schakel de computer na een kort interval van verstreken tijd (5-7 seconden) weer in.

Stap 5

Het wordt ook aanbevolen om de slaapstand of stand-by-optie niet te gebruiken als u problemen ondervindt bij het verlaten van de slaapstand. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op uw bureaublad en selecteer Eigenschappen.

Stap 6

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Screensaver" en druk op de knop "Power". Ga naar het tabblad Slaapstand en schakel de optie Slaapstand toestaan ​​uit.

Populair per onderwerp