Hoe Een Flashgame Te Vertragen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flashgame Te Vertragen
Hoe Een Flashgame Te Vertragen

Video: Hoe Een Flashgame Te Vertragen

Video: Hoe Een Flashgame Te Vertragen
Video: RIP Adobe Flash - Here's How You Can Still Play Flash Games 2024, April
Anonim

Het vertragen van Flash-games is vooral nodig om het passeren ervan te vereenvoudigen. Het is ook heel relevant voor gebruikers van moderne computers, vanwege de snelheid waarmee acties op het scherm in een ongewoon tempo plaatsvinden.

Hoe een flashgame te vertragen
Hoe een flashgame te vertragen

Noodzakelijk

Cheat Engine-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer speciale software die het tempo van het spel verandert, zoals Cheat Engine. U kunt het downloaden van internet, waarna het absoluut noodzakelijk is om de gegevens op virussen te controleren met het juiste programma. De installatie wordt gestart vanuit de gamedirectory door met de linkermuisknop te dubbelklikken op het bestand met de extensie.exe.

Stap 2

Start de flashgame op je computer. Als het spel in een browser draait, download het dan en voer het Cheat Engine-hulpprogramma uit dat je zojuist hebt geïnstalleerd. Je ziet een klein venster waarin je het proces met het spel moet selecteren; als het vanuit een browser wordt gestart, moet je het juiste tabblad open hebben en moet het spel volledig zijn geladen. Plaats de cursor op het proces.

Stap 3

Nadat je het proces hebt geselecteerd met het spel dat je wilt vertragen, vink je het vakje aan voor Speedhack inschakelen, deze functie activeert de snelheidsregelingsmodus van gebeurtenissen in het spel. Verplaats de aanwijzer in het veld Snelheid zodat het spel naar de gewenste modus gaat.

Stap 4

Merk op dat u het proces ook kunt versnellen. Dit resulteert meestal in een afname van de computerprestaties, dus zorg ervoor dat er geen andere games of programma's parallel op draaien die veel systeembronnen vereisen. Als u de gewenste waarde voor de snelheid heeft ingesteld, klikt u op de knop Inschakelen.

Stap 5

Houd er bij het wijzigen van het verloop van een flashgame die vanaf internet wordt gelanceerd, rekening mee dat fabrikanten vaak een dergelijk moment voorzien, dus deze methode is niet geschikt voor alle games, vooral voor deze elementen van sociale netwerken.

Aanbevolen: