Hoe Maak Je Een Geanimeerde Knop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Geanimeerde Knop
Hoe Maak Je Een Geanimeerde Knop

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Knop

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Knop
Video: Hoe wij onze bewegende ABONNEER BUTTON en andere animaties hebben gemaakt | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Het ontwerp van sites is erg belangrijk voor hoe ze uiteindelijk door bezoekers worden ervaren. Mensen moeten esthetisch plezier ervaren terwijl ze op de pagina's van de site zijn, en deze pagina's moeten ook handig en functioneel voor hen zijn. Geen enkele site is compleet zonder navigatieknoppen, en uw site ziet er tegelijkertijd functioneel en mooi uit als u deze knoppen geanimeerd maakt.

Hoe maak je een geanimeerde knop
Hoe maak je een geanimeerde knop

instructies:

Stap 1

Grafische knoppen zijn, in tegenstelling tot tekstknoppen, zichtbaar op de pagina's en zijn gemakkelijk te onthouden voor lezers. Gebruik Corel Draw om geanimeerde knoppen te maken. Maak een nieuw document en teken een blanco waarop de knop in verschillende weergaven wordt weergegeven, zowel in ingedrukte als niet ingedrukte toestand.

Stap 2

Om een knop te tekenen, selecteert u het juiste gereedschap uit de gereedschapskist en tekent u een afgeronde rechthoek. Vul de rechthoek met zwart, kopieer deze en verplaats de kopie naar links en omhoog. Vul de tweede rechthoek met wit.

Stap 3

Schrijf op de lege knop de naam en voeg een zwarte omtrek toe aan de tekst. Maak de tekst wit. Open nu het Effects Rollover-menu door de knop te markeren en op de optie Rollover maken te klikken. U ziet Normaal op de statusbalk Rollover.

Stap 4

Om nu de afbeelding van een knop te wijzigen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de optie Rollover bewerken in het contextmenu. Er wordt een nieuwe internetwerkbalk geopend. Teken extra knopposities, die dan de een na de ander veranderen, waardoor een animatie-effect ontstaat.

Stap 5

Klik aan de linkerkant van het internetpaneel op de knop Over en bewerk de knop om de omtrek van de tekst te verwijderen. Vul de tekst met zwart om er een tweede versie van te maken in de animatie. Druk nu op de knop Omlaag en teken de laatste versie van de knop zoals deze wordt ingedrukt.

Stap 6

Verplaats de tekst en de witte rechthoek naar beneden naar rechts en schuif de zwarte rechthoek naar links. Klik nu op de knop Finish Editing Rollover.

Stap 7

Sla de knop op samen met de code die u kunt gebruiken om het uiterlijk van objecten op de webpagina te wijzigen. Op deze manier kunt u elke soort knop met elk ontwerp tekenen.

Aanbevolen: